up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Hjul och Däck

Däck - Kompatibilitet: Tubeless

()
load

Hur man fixar ett cykeldäck

Här i den här guiden kommer vi att diskutera de enkla stegen för hur du fixar ett cykeldäck. Ta en titt:

Ta av ratten från cykeln
För att fixa ett platt cykeldäck behöver du ett upprätt cykelställ för att höja hjulet så att du enkelt kan arbeta. Eller så kan du också placera cykelnackdelen där styret och sadeln vilar på golvet.

Lossa muttrarna med en skiftnyckel
Använd en skiftnyckel eller spärr ensam för att lossa muttrarna på hjulaxeln. Om muttrarna är för täta för att lossna kan du använda silikonspray eller olja. De flesta moderna cykelmodeller har enkla och snabbspännande hjulspärrar.

Koppla bort bromsarna
Om bromsarna är i vägen för att ta av ratten bör du först koppla bort dem. Det finns olika typer av bromsmekanismer med olika frigöringar, men du kan ofta hitta en snabbkoppling på antingen handbromshandtaget eller bromsoket.

Ta av hjulet
Du måste helt enkelt lossa bromsarna och sedan dra av ratten. Specialized , Schwalbe , Vittoria , Continental och Mavic erbjuder alla verktyg och redskap för att fästa cykeldäck.

Ta bort röret
Därefter måste du tömma röret och ta bort det genom att trycka på däckkanterna. Du kan också använda en däckreglage så att du enkelt kommer åt innerröret. Här behöver du inspektera hela hjulet, cykeldäck och slang för orsak till tårar eller punkteringar.

Patch eller ersätt med en ny tub
Beroende på punkteringen måste du antingen fixa cykeldäcket med en lapp eller byta ut det mot ett nytt.

Sätt tillbaka hjulet
När du är klar installerar du om hjulet ordentligt och kontrollerar genom att snurra på pedalerna för att se till att det sitter ordentligt fast.pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga