up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man en cykelstol?

En cykelsadel kallas vanligtvis ett cykelsäte. Det är en av fem korsningspunkter på en cykel, de andra är de två pedalerna och de två handtagen på styret. Cykelsadeln har erkänts som sådan sedan cykeln utvecklades från avloppet, en föregångare till cykeln. Sadelcykelsätet är konstruerat för att skydda din perineum, regionen i sittbenen, genom vilken du korsar en uppsjö av nerver och artärer. Denna sadelcykelsits minskar eller utesluter materialet i mitten av sadeln, vilket både minskar kraften på perineum och ger luftflöde och bekvämlighet under långa körningar.

Mountain Bike Saddle

Terrängcykelsadelar är avsedda att ha en smalare form så att cyklisten kan röra sig runt sadeln för professionella banor. Medan vissa sadlar kommer att ha släta ändar, är mountainbike sadlar böjda så att slanka shorts inte hänger sig när de återgår till ett trampande tillstånd från ett fallande tillstånd.

Racercykelsadel

En välpassad cykel sadel kommer att lägga din vikt på dina sittben utan att trycka på de känsliga vävnadssektionerna. Särskilt när du vänder bäckenet framåt, som vanliga cyklister. Du kan köpa en perfekt vägcykelsadel från Specialized , Ergon , Brooks England , WTB , Selle Italia .

Tips för att välja en cykelsits

1. Välj sadel med rätt form. Sadelns form beror på två faktorer: ett kön och typ av cykling. Så välj din sadelform efter ditt kön och vilken typ av cykling du gör.
2. Välj en sadel som uppfyller din körposition och minskar trycket på viktiga delar av kroppen.
3. Bredden på din sadel beror på mellanrummet mellan dina sittben. Genom att uppskatta detta kan du hitta exakt vilken sadel som passar dig bäst.


clouse menu Stänga