up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Hjälmar

Mtb hjälmar

()
load

Hur man väljer en cykelhjälm

Ta en titt nedan på några av de viktigaste faktorerna som du bör tänka på när du väljer en cykelhjälm; Den första och främsta punkten att överväga är att se till att du väljer en hjälm som passar ordentligt. En lös eller för tät hjälm kan påverka din prestanda och kompromissskyddet negativt, så få rätt passform och gör den justerbar efter dina behov. Dessutom är det viktigt att välja en cykelhjälm som matchar din körstil. För att förenkla urvalsprocessen delas hjälmar upp i olika kategorier beroende på körstilar och rutter. Cykelhjälmar är indelade i tre grundformer;

Fritidscykelhjälmar

Det mest grundläggande syftet med smutscykelhjälmar är att ge säkerhet. Fritidscykelhjälmar är vanligtvis utformade för att ge grundläggande stötskydd till förare och cyklister som åker som en fritidsaktivitet. Specialized , Troy Lee Designs , Giro , Mavic och Brooks England designar och erbjuder en enorm samling damcykelhjälmar, barncykelhjälm och vuxna cykelhjälmar.

Racercykelhjälmar

Dessa hjälmar är utformade för att vara ventilerade, lätta och aerodynamiska. Väghjälmar finns i ett brett utbud av färger, stilar och mönster som ryttare kan välja enligt deras smak och stil.

Mountain Bike Hjälmar

Mountainbikehjälmar är robusta, hållbara och mer ventilerade. Dessa cykelhjälmar ger extra dämpning och bakhuvudtäckning eftersom mountainbike är en allvarlig och riskabel sport.

clouse menu Stänga