up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

plus
Lezyne

Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

Innovativ chuck förseglar snabbt och säkert till Presta eller Schrader ventiler.

Air Bleed System (ABS) -knappen för enkel tryckjustering.

Snabbfrigöringsdesign möjliggör omedelbar frigöring från Presta-ventilen.

Knurled aluminiumlåshylsa, kompositmatriskropp och aluminiumkopplingskonstruktion.

90 graders böjning fungerar med aero skivhjul.

Kompatibel med vår standard högtrycksledning av golvpumpar.Vill du köpa Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP? Då behöver du inte leta mer! bikeinn erbjuder ett brett utbud av exklusiva Pumpar modeller. Upptäck våra nya Underhåll erbjudanden på bikeinn. Tillverkat av Lezyne, kommer denna Pumparprodukt i ett brett urval av storlekar och färger, och den kommer med allt du behöver.

Funktioner Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

Färg
Röd
Luftpump
Tillbehör

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

Säker anslutning, välgjord

-

Uppgradera till min Topeak golvpump. Denna skruv på pumphuvudet är mycket säker än klämman på typen. Det finns inget luftläckage under användning, så kan enkelt pumpa till önskat tryck. Topeaks pumpslang är för tjock så fick raka av sig lite för att passa denna. Sammantaget mycket nöjd med produkten.

Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

Utmärkt produkt

-

Detta märke är mycket framgångsrikt när det gäller att göra detta huvud tillgängligt, separat från dess uppblåsare, men kompatibelt med dem alla. Mycket bra, speciellt för användning på små hjul. En tia!

Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

Briljant pumphuvud

-

Använde denna och kopplade till min Birzman pump. 10 sekunders jobb. Den låser sig på ventilen via en gängad koppling som skapar en bra tätning. Älskar detta pumphuvud. A++

Lezyne Inflationshuvud ABS-1 PRO HP

Lezyne abs-1 pro chuck med hög volym

-

Jag är mycket nöjd med att köpa den här adaptern. Han hjälpte mig och mina vänner när vi behövde det. Utmärkt kvalitet och funktionalitet, jag rekommenderar den här produkten.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up