up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Lezyne

Lezyne

Allt ( Lezyne )

Märkesinformation för Lezyne

Lezyne, en banbrytare inom cykelaccessoarindustrin, har förbättrat cykelupplevelsen sedan starten. Grundat 2007 av Micki Kozuschek i San Luis Obispo, Kalifornien, Lezyne föddes ur en passion för cykling och ett önskemål om att konstruera högkvalitativa tillbehör som förhöjer varje åktur. Med en oföränderlig ärlighet mot precision, funktion och estetik har Lezyne snabbt blivit en favoritmärke för cyklister på alla nivåer.
Essensen är, Lezyne har omdefinierat cykelaccessoarer genom att införa stil, funktion och hållbarhet. Med ett anmärkningsvärt sortiment som innehåller cykelcomputrar, ryggsäckar, flaskhållare, lampor och pumpar fortsätter Lezyne att sätta nya standarder och förbättra cyklingupplevelsen för cyklister världen över. Deras kompakta design och hållbara konstruktion gör dem till ett måste för cyklister som värderar prestanda och bekvämlighet.

Höj din åktur med Lezyne

Lezynes cykelcomputrar smälter samman teknik och cykling. Dessa kompakta enheter ger cyklister noggrann navigering och viktiga prestandametriker. Med funktioner som GPS-anslutning, hjärtfrekvensövervakning och avancerad ruttplanering ger Lezynes cykelcomputrar cyklister möjlighet att följa deras framsteg och optimera deras cykeläventyr. Lezynes ryggsäckar förenar stil med praktiskhet. Konstruerade med cyklister i åtanke erbjuder dessa ryggsäckar innovativa design lämplig förvaring och väderbeständiga material. Från korta pendlingar till långdistansresor passar Lezynes ryggsäckar cyklisters behov, så att de bekvämt och säkert kan bära sina tillhörigheter.
Designad med fokus på både form och funktion erbjuder Lezynes flaskhållare en säker och lätt lösning för att bära vattenflaskor under åkning. Konstruerade med robusta material håller dessa hållare hydreringen inom lätt nåbarhet medan de bevarar den släta estetiken som Lezyne är känt för. Lezynes lampor är inte bara accessoarer, de är nödvändiga säkerhetskomponenter för cykling. Från kraftfulla framstrålkastare som tränger igenom mörkret till baklampor som förbättrar synligheten prioriterar Lezynes lampor cyklistens säkerhet utan att kompromissa med stilen.
Lezynes dedikation till innovation lyser igenom deras cykellampor. Med modern LED-teknik erbjuder dessa lampor exceptionell ljusstyrka och batteritid. Oavsett om det är att belysa en dimmig väg eller göra en cyklist synlig för andra på vägen, Lezyne cykellampor strålar i förbättrandet av både säkerhet och estetik. Lezynes pumpar är synonymt med tillförlitlighet och effektivitet. Konstruerade för att snabbt puffa upp däck och minimera ner tid kommer dessa pumpar i ett brett sortiment för att passa olika cykelbehov. När det gäller att pumpa upp däck till exakta tryck är Lezynes golvpumpar det utvalda verktyget. Konstruerad för hållbarhet och noggrannhet har dessa pumpar ett stabilt stöd, ergonomiska handtag och lättlästa tryckmätare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga