Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Miche

Information för Miche
Miche har varit ledande inom precisioncykelkomponenter i över ett sekel, Miche har varit ett välkänt namn i cykelvärlden, känt för sin engagemang för kvalitet, innovation och prestanda. Miche har ständigt drivit gränserna för cykelteknik och har förtjänat ett välförtjänt rykte som ledare inom branschen. Miche har en rik historia av att skapa exceptionella cykelkomponenter sedan 1919. Från kassetter till kedjehjul, bromsar till hjul, kedjelås till klackar och ett stort utbud av reservdelar har Miches engagemang för precisionsingenjörskonst och prestanda gjort dem till ett val som cyklister över hela världen litar på. När du väljer Miche väljer du ett århundradets arv av utmärkelse inom cykelkomponenter, stödd av ett engagemang för innovation som fortsätter att driva märket framåt i det 21:a århundradet.

Miche Crafting Excellence in Cycling Components

Miches kassetter är ett vittnesbörd om precisionsingenjörskonst. Tillverkade med största omsorg erbjuder dessa kassetter exceptionell växelprestation och hållbarhet. Med ett brett utbud av alternativ för att passa olika typer av cykling, Miches kassetter garanterar en jämn och pålitlig tur på alla terränger. Miches bromsar exemplifierar det perfekta balans mellan bromskraft och modulering. Ingenjörskonstruerade för att ge konsekvent bromsning under alla förhållanden ger dessa cyklister den självförtroende de behöver på vägen. Oavsett om du kör nerför en bergspass eller navigerar stadens gator har Miche Brakes dig täckt. Miches hjul är ett uttryck för aerodynamik, hållbarhet och lätt konstruktion. Sedan starten har Miche prioriterat innovation i hjulutformning, vilket gör det till ett föredraget val för både amatör och professionella cyklister. Dessa hjul är byggda för att hantera de tuffaste utmaningarna på vägen. Miches kedjehjul är hjärtat i din drivlina. Tillverkade med precision och designade för effektivitet säkerställer de jämn kraftöverföring med varje tramp.
Miches kedjelås ger lugn och ro att din cykel är säker. Med fokus på både säkerhet och lättanvändning är dessa lås konstruerade för att skydda din prisvärda ägodel, så att du kan utforska världen orofri. Miches engagemang för kvalitet sträcker sig även till reservdelar, så att cyklister kan hålla sina cyklar i toppskick. Från lager till axlar är Miches cykelreservdelar konstruerade för att uppfylla märkets noggranna standarder, så att din cykel blir långlivad. Miches klackar är designade för att optimera anslutningen mellan ryttaren och pedalen. Med exceptionell stabilitet och effektivitet förbättrar dessa klackar din pedalkraft och kontroll.