up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Michelin Vägdäck Pro 4 V2

plus
Michelin

Michelin Vägdäck Pro 4 V2

Produktbeskrivning Michelin Vägdäck Pro 4 V2

MICHELIN PRO4 service kurs däcket ger de bästa resultaten för tävlingen med en bättre vidhäftning, en utmärkt anti platt skydd och en exceptionell effektivitet! En lägre rullmotstånd, en bättre slitage och bättre grepp tack vare BiCompound tekniken. I centrum av slitbanan en föreningsblandningar med bättre styvhet och på sidoväggen med mer grepp. Ett utmärkt skydd mot flats tack vare sin HDProtection bälte vid toppmötet.

Funktioner:

Anti plant band HDProtection: 10% av resistens till lägenheter

Nytt hölje 3X110 TPI

Trampa "Bi förening": + 30% av grepp på vått underlag

Bredd optimerad för bättre grepp i svängar

Teknologi:

HD Protection:

Tekniken HD Protection består av textil korsade förstärkningar av hög densitet.

HD Protection-teknik försäkrar den bästa kompromissen mellan utmärkt punkteringsmotstånd och lågt rullmotstånd, utan att straffa vikten av Michelindäck Competition däck.

Uppfann HD skydd och var introducerar i konkurrens 1986, Michelin FoU fortsätter att förbättra år efter år utförandet av sina förstärkningar anti lägenheter och föreslår dem i alla Michelindäck som omfattas av tekniken HD Protection. Michelin föreslår också varianter enligt användning:

HD Protection Aramid för en användning under svåra förhållanden.

HD Protection Bead2Bead för en användning cyclosportifs.

Bi Förening:

Technology Bi förening, är en sammanslutning av två blandningar av olika gummi på en slitbana!

Gummiblandningen i centrum av slitbanan försäkra optimal överföring av vridmomentet, det vill säga om dess drag när man trampar eller vid inbromsning. Dessa gummiblandning är utformade och optimerade för att motstå att bära, men också hjälpa bromsning i fullständig säkerhet på vått underlag.

Gummiblandningen vid kanterna av slitbanan, medföra högst prestanda och säkerhet när lutar i en kurva eller en tur med en exceptionell nivå av grepp på torra samt att på vått underlag

Uppfinnaren av Bi förening 1995, Michelin FoU fortsätter att förbättra år efter år utförandet av sin gummiblandning och föreslår dem i varje däck som omfattas av den teknik Bi Coumpound, för maximalt grepp och slitstyrka för krävande cyklisten.


Just nu hittar du, Michelin Vägdäck Pro 4 V2 till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På bikeinn, kan du hitta andra grymma produkter i Hjul och däckkatalogen och speciellt produkter i Däckkategorin. Vi har ett brett utbud av Däck för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner Michelin Vägdäck Pro 4 V2

Färg
Svart
Cykelhjuls typer
Clincher
Rekommenderad Användning
Landsvägscykling

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Michelin Vägdäck Pro 4 V2

Toppdäck

-

Väldigt bra mjukt löpande däck. Jag har använt däcket för roadracing och träning länge i dimensionerna 23x700C och 25x700C. Däcket har mycket grepp, speciellt i vått tillstånd. Jag bedömer dock bara punkteringsmotståndet som tillfredsställande till maximalt bra. I synnerhet om däcket har gått mer än 2 000 kilometer ökar punkteringskänsligheten märkbart. Det vet jag inte från Schwalbe One Pro till exempel.

Michelin Vägdäck Pro 4 V2

Snel ontvangen

-

Gode in solide band. Toch licht och en bra rollweerstand.

Michelin Vägdäck Pro 4 V2

Michelin pro 4 v2

-

Bästa däck jag någonsin haft, använt pro 2, 3 och 4 i flera år. Varje gång jag provar en till kommer jag snabbt tillbaka... Bra grepp, rullning och (nästan) ingen punktering Rekommenderas varmt.

Michelin Vägdäck Pro 4 V2

Kvalitet

-

Jag har kört Michelin Pro ända sedan Pro 2-modellen och även med de nya Michelin Power-modellerna håller Pro 4 fortfarande sin egen briljant. Utmärkt grepp i alla förhållanden, även där många av dess mer uppmärksammade konkurrenter kommer mycket till korta. Briljant punktering och rullmotstånd - du kan inte gå kommer inte. Jag fortsätter att beställa dem tills de inte finns kvar....

Michelin Vägdäck Pro 4 V2

Överensstämmande produkt och leverans

-

OK tack .............................................

Michelin Vägdäck Pro 4 V2

än så länge är allt bra

-

Jag körde denna som front på min vinter/pendlar/dåliga landsvägscykel och blev väldigt imponerad.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up