Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Pearl Izumi

Information för Pearl Izumi
I 1950 lanserades Pearl Izumi. Dess huvudkontor är baserat i USA, Louisville, CO. Pearl Izumi är en erkänd utvecklare av sportkläder som designar och skapar en innovativ klädkollektion med huvudsakligt fokus på bancykling, landsvägscykling, mountainbike och triathlon. I över 65 år har Pearl Izumi utvecklat cykelkläder. Företaget har alltid varit engagerat i att förmedla innovation och etablera nya standarder baserade på kvalitet, prestanda, formstyrka, anatomisk passform och fuktabsorption. Idag är Pearl Izumi välkänt för att tillverka högkvalitativa cykelkläder med attraktiva och stilrena design.
I hjärtat av Pearl Izumis vision ligger en hängivenhet för att hjälpa idrottare och friluftsentusiaster att uppnå sina personliga bästa resultat. Varumärket erbjuder ett omfattande utbud av sportkläder som täcker ett brett spektrum av idrotter, från cykling till triathlon, löpning och mer, där varje plagg noggrant förbereds för att tillfredsställa de unika kraven för sin respektive sport.
Pearl Izumi skiljer sig från andra genom sin kompromisslösa strävan efter innovation, där man använder sig av toppmoderna material och teknologier för att optimera komfort, hållbarhet och prestanda. Pearl Izumi är också känt för sitt starka engagemang för hållbarhet och etiska praktiker. Varumärket arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda miljövänliga material, stödja pålitliga tillverkningsprocesser och ta ansvar för samhället.

Pearl Izumis kollektion av sportkläder och skor

Pearl Izumi cykelbyxor erbjuder kompressionsfunktioner som förbättrar blodcirkulationen i musklerna, minskar trötthet och förbättrar prestanda. Kompressionen hjälper också till att återhämta musklerna efter cykelturen.
Pearl Izumi cykelskor är mycket väl ansedda i cykelbranschen för sin överlägsna kvalitet, prestandaorienterade funktioner och komfort. Designade för att uppfylla cyklisternas unika behov, ger dessa skor en överlägsen cykelupplevelse.
Pearl Izumi cykelbyxor är utrustade med en utvecklad vaddering i skrevet. Denna vaddering är strategiskt placerad för att ge stöd och dämpning där det behövs mest, vilket minskar risken för skav och förbättrar den totala komforten under långa cykelturer.
Pearl Izumi handskar har ofta specialdesignade greppmönster eller material på handflatorna och fingrarna. Detta förbättrar greppet på växlar, styren eller utrustning, vilket ger bättre kontroll vid aktiviteter som mountainbike eller cykling.
Pearl Izumi skor har strategiskt placerade ventilationsskåror och perforeringar för att hålla fötterna svala och torra under extrema aktiviteter, och för att minska obehag orsakat av svett.
Pearl Izumi jackor är utformade för att vara lätta och kompakta, vilket gör dem bekväma att packa med sig på utomhusäventyr.
Pearl Izumi tröjor är utvecklade för att transportera bort fukt från huden, vilket håller idrottare torra och bekväma även under extrema aktiviteter. Detta hjälper till att förhindra irritation, skav och överhettning.