up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Pirelli

Pirelli

Kategorier

Allt ( Pirelli )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Pirelli

Pirelli, en global ikon inom högpresterande däck, har etablerat sig som ett symbol för innovation, kvalitet och excellence sedan sin början. Grundat 1872 av Giovanni Battista Pirelli i Milano, Italien, började märkets resa med ett löfte om att pusha gränserna för däckteknik. Idag står Pirelli i spetsen för däckindustrin, berömd för sitt okrönta engagemang för att leverera progressiva lösningar som tillgodoser de diversifierade behoven hos förare, cyklister och entusiaster världen över. Pirellis rika historia och engagemang för att pusha gränserna för däckteknik har solidifierat dess position som en global ledare inom branschen. Från högpresterande däck till cykelslösningar som innetuber och specialiserade cykeldäck fortsätter Pirelli att upprätthålla sin arv av innovation, som levererar exceptionella produkter som ger förare och cyklister möjlighet att uppnå sina mål samtidigt som man omfamnar äventyret. Med fokus på innovation och kontinuerlig förbättring har Pirelli konsekvent anpassat sin däckteknik för att möta föränderliga krav, vilket gör det till det förstahandsvalet för kräsna förare som söker oöverträffad kvalitet och fantastiska körupplevelser.

Pirelli Pionjär Prestation och Innovation

Pirellis arv inom den automotiva världen definieras av dess exceptionella utbud av däck, designade för att leverera överlägsen prestanda, säkerhet och stil. Pirelli-däck kombinerar avancerad teknik med en skarp förståelse för förarpreferenser, vilket resulterar i ett omfattande sortiment som täcker allt från högpresterande superbilar till vardagliga fordon. Medvetande om vikten av tillförlitlighet inom cykelvärlden gick Pirelli in i konsten att tillverka högkvalitativa innetuber. Konstruerade för att klara de ansträngningar som olika terränger medför, är Pirelli innetuber designade med precision och hållbarhet i åtanke. Dessa innetuber integreras obehindrat i cykelupplevelsen, vilket ger cyklister förbättrad prestanda, punkteringsbeständighet och en mjukare åkning. Fusionen av Pirellis däckkompetens med världen av cykling gav upphov till ett sortiment av Pirelli-cykeldäck som speglar märkets automobilsexcellence. Från landsvägslopp till äventyr i terrängen säkerställer Pirellis engagemang för innovation att cyklister kan lita på dessa däck för att förbättra sin prestanda och njuta av två hjul. Konstruerade med en skarp förståelse för de diversifierade krav som moderna cyklister ställer, erbjuder dessa däck exceptionellt grepp, hållbarhet och effektivitet. Oavsett om man navigerar stadslandskap eller besegrar utmanande stigar, ger Pirelli-cykeldäck den tillförlitlighet och självförtroende som cyklister söker i sitt däckval. Serien Pirelli Scorpion är ett vittnesbörd om märkets engagemang för mångsidighet och prestanda. Anpassade för SUVs, crossovers och lastbilar, kombinerar Pirelli Scorpion däck robust konstruktion med avancerade mönster, vilket säkerställer optimal traction på olika ytor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga