up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Löpning

Löpning

Kondition

Kondition

Cykling

Cykling

Sensorer

Sensorer

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Elektronik

Allt( Polar )

Polar

Polar, en banbrytare inom sport och träningsteknik, har cementerat sin rykte som en pionjär i cykelvärlden. Med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1977 har varumärket konsekvent drivit gränserna för innovation, med målet att ge idrottare och entusiaster möjlighet att nå sin högsta prestation. Polars resa har definierats av sin strävan efter noggrannhet, tillförlitlighet och avancerade funktioner, vilket gör det till en pålitlig partner för cyklister på alla nivåer.
I den ständigt föränderliga landskapet för cykelteknik håller Polar på Bikeinn oförändrad i sitt löfte att revolutionera träningsmetodik. Från det banbrytande Polar Pacer till det komplicerade Polar Heart Rate Sensor fångar varje produkt Polars engagemang för att förbättra cykelupplevelsen genom innovation, precision och prestanda-förbättrande funktioner. Med en berömd historia och en framtid full av möjligheter fortsätter Polar att forma sättet som cyklister tränar, tävlar och presterar.

Höjer prestanda och precision inom cykelteknik

Polar Pacer uttrycker essensen av precision och vägledning inom cykelträning. Som en revolutionerande bärbar enhet övervakar den viktiga måttet och erbjuder återkoppling i realtid om hjärtfrekvens, hastighet, avstånd och mer. Denna enhet ger inte bara viktig information utan fungerar också som en motivationscoach som inspirerar cyklister att uppnå sina fitnessmål. Polars cykelklocka, ett vittne om Polars hängivenhet till utmärkelse, förenar sofistikerad design med ledande teknik. Denna klocka har en användarvänlig gränssnitt och en omfattande uppsättning cykelcentrerade funktioner.
Polar Cycling Computer står som en återvändsgränd inom cykelorienterad dator. Denna enhet integreras smidigt med olika cykelsensorer, samlar in data med extraordinär noggrannhet. Med anpassningsbara skärmar och omfattande post-cykelanalys erbjuder den cyklister möjlighet att finjustera sina träningsrutiner och strategier. Polar Ignite är en revolution inom smarta fitnessklockor, anpassade för cyklister som söker holistisk välbefinnande. Utöver sina cykelspecifika funktioner övervakar Ignite sömnmönster, stressnivåer och återhämtning, vilket skapar en omfattande profil av en idrottares hälsa. Den förenar smidigt stil och substans, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg både på och utanför sadeln.
Polar Titanium Watch förenar robust elegans med exceptionell prestanda. Tillverkad av premiummaterial är den konstruerad för att motstå cyklingens påfrestningar samtidigt som den utstrålar sofistikation. Med avancerad anslutning och en uppsättning cykelcentrerade funktioner är den ett sant sällskap för dem som kräver både stil och substans. I hjärtat av cykelopptimering ligger Polar Heart Rate Sensor. Denna diskreta tillbehör erbjuder oöverträffad noggrannhet vid övervakning av hjärtfrekvens, vilket ger cyklister möjlighet att exakt bedöma sina ansträngningsnivåer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga