up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Ritchey

Ritchey

Allt ( Ritchey )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Ritchey

Ritchey, ett namn som är synonymt med cykelexcellence, har varit i förgrunden för cykelindustrin i decennier. Grundat av Tom Ritchey i början av 1970-talet har varumärket konsekvent levererat högkvalitativa cykelkomponenter och tillbehör, och fått förtroendet från cyklister världen över. Med ett engagemang för innovation, precisionsingenjörskonst och en djup kärlek till sporten har Ritchey blivit ett val för cyklister som söker toppnoterade cyklar, ramar, delar, sadlar, innertuber, hjul och resväskor. Med fokus på att minska vikten samtidigt som man bibehåller styrkan, ger dessa delar den perfekta balansen för cyklister som söker toppklassekipage.

Ritcheys bestående engagemang för kvalitet och innovation har förtjänat sin plats som ett pålitligt varumärke i cykelvärlden. Med ett omfattande sortiment, från cyklar och ramar till delar och tillbehör, fortsätter Ritchey att inspirera cyklister att pusha sina gränser och njuta av åkturen. Med ett utbud av stilar och storlekar är du säker på att hitta den perfekta passformen för dina cykelbehov. Åk med Ritchey och upplev cykelexcellence som aldrig förr.

Ritchey Crafting Cycling Excellence

Ritcheys dedikation till att skapa exceptionella cyklar är uppenbar i deras cykellinje. Oavsett om du är en erfaren pro eller en nybörjare, är Ritchey-cyklar berömda för sina lätta ramar, responsiva hantering och släta estetik, vilket gör dem till en favorit hos ryttare som jagar pallplaceringar eller sceniska äventyr. Ritchey cykeldelar är ett vittnesbörd om deras ingenjörskonst. Från styren och stammar till sadelstolpar och headset, Ritchey komponenter är precisionshantverk för att förbättra din åktur.
Ritcheys ramar är grundstenen i deras cykelbyggfilosofi. Tillverkade av premiummaterial som kolfiber och stål, Ritchey cykelramar erbjuder enastående körupplevelse och respons. Oavsett om du är inne på landsvägscykling, grusgrinding eller mountainbiking, Ritchey-ramar ger grunden för en specialbyggd drömmaskin. Komfort och prestanda smälter sömlöst i Ritchey sadlar. Designade för att lindra tryckpunkter och förbättra ryttarens komfort är dessa sadlar noggrant utformade för timmar i sadeln. Ritcheys innertuber är de osynliga hjältarna i cykelvärlden. Oavsett om du cruisar genom stadens gator eller färdas på tekniska stigar, Ritcheys innertuber håller dina hjul i rullning.
När det gäller rullande effektivitet är Ritchey-hjul andra till ingen. Oavsett om du jagar fart på vägen eller tar itu med tekniska nedfarter i terrängen, ger dessa hjul den styrka och precision du behöver. För cyklister på resa erbjuder Ritchey ett utbud av resväskor som förenklar logistiken för att transportera din cykel och utrustning. Från paddade cykelväskor till mångsidiga duffelväskor, Ritchey resväskor är noggrant utformade för att skydda din utrustning när du utforskar nya horisonter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga