up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

RockShox

RockShox

Allt ( RockShox )

Märkesinformation för RockShox

För över tre decennier har RockShox varit en banbrytare inom prestanda fjädersystem för cyklar. Grundat 1989 revolutionerade märket det off-road cyklandet genom att införa det första fjädringsgaffeln för mountainbikes. Med en oupphörlig strävan efter innovation, precisionsteknik och en passion för att förbättra ryttares upplevelser har RockShox ständigt satt industristandarder. RockShox är fortfarande i framkant inom mountainbikens innovation, och fortsätter att driva gränserna för att skapa fjädersystem som tillgodoser de olika behoven hos ryttarna. Med en historia som är rik på banbrytande prestationer och ett engagemang för att utveckla tekniken, fortsätter RockShox att definiera framtiden för prestandafjädring, ge ryttarna möjligheten att bemästra nya utmaningar och uppleva stigar som aldrig förr.

RockShox Pioneering Performance Suspension för cyklar

En av de mest ikoniska namnen inom mountainbiking, RockShox Judy fjädringsgaffeln debuterade i början av 1990-talet. Känd för sin hållbarhet och justerbarhet så satt Judy ribban för pålitlighet och prestanda. Under årens lopp har den utvecklats för att inkludera nyskapande teknologier samtidigt som den behåller sitt ursprungliga DNA med pålitlig traillprestanda. Byggande på Judys arv erbjuder RockShox Recon serien en mångsidig och tillgänglig lösning för mountainbike-åkare som söker högkvalitativ fjädring. Med olika konfigurationer som tillgodoser olika typer av cykling, ger Recon imponerande kontroll och komfort på en mängd olika terränger. Designad för aggressiva trail och enduro-ryttare, representerar RockShox Lyric serien överlägsen respons och stabilitet.
När målet är att bemästra branta nedfarter och extrema stigar, kommer RockShox Zeb in i bilden. Med sin ökade resa och robusta konstruktion är Zeb utformat för att hantera det hårdaste terrängen med förtroende-inspirerande kontroll. Det tillgodoser ryttare som söker efter stora hoppkapacitet utan att offra helhetskänslan av turen. RockShox Yari är en mångsidig arbetshäst som ger topp prestanda för fjädring till en större publik. Delar DNA med den högpresterande Lyric, erbjuder Yari superb hantering och hållbarhet, vilket gör den till ett idealiskt val för ryttare som söker konsekvent prestanda på olika stigar.
På cross-country racingfronten är RockShox SID epitomet av lättvikts effektivitet. Känd för sin fjäderlätta konstruktion och snabb respons är SID-gaffeln en favorit hos tävlande XC-ryttare som har mål att nå pallen. Utöver fjädringsgafflar erbjuder märket ett komplett utbud av RockShox cykel-delar för att förbättra alla aspekter av cyklingen. Från bakdämpare till sätespinnar, dropppinnar och andra tillbehör, är varje produkt designad med precisionsteknik för att förbättra prestanda, komfort och kontroll.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga