up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

plus
Rudy project

Rudy Project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

Produktbeskrivning Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

Parameterområde +2,75 till 4,00

Hitta Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip i lager till bästa pris. Kolla också in våra Glasögon reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Linserprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos bikeinn.

Funktioner Rudy project Rx Optical Dook Rydon Eyewidth 54 h 34 Dbl 20 Only Direct Clip

Linstyp
Fotokromatiska
Färg
Svart
Skyddsomfång
Ospecifierad

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Tacka

-

säker och säker på min information. den bästa kvaliteten på varor. Och rimligt pris

Väldigt nöjd

-

Först försöker jag söka efter den optiska bryggan, jag tyckte att Bikeinn var det billigaste priset. Jag irriterade mig över att min paket inte var i tid, jag kontaktade webbansvarig hon svarade snabbt och berättade för mig, mitt paket var behandlat och skulle vara i tid på den beräknade dagen. Sedan kom det i tid. Jag är mycket glad för pris, ansvar, tid och kvaliteten på mina varor

Bra sak

-

Tillåter dig att lägga diopterlinser i sportglasögon utan utrymme. Idag var jag inom optik: att lägga kvalitetsfotokrom i dessa bryggor kommer att kosta från 6 till 8 st. Tillräcklig budgetlösning på marknaden för idrottsdioptrar från en känd tillverkare. Vem är i ämnet, han är i vet vad betyder alla dessa linser.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up