up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Santa cruz bikes Hightower Kit S 29´´ MTB Cykel 2022

Santa cruz bikes Hightower Kit S 29´´ MTB Cykel 2022

plus
Santa cruz bikes

Santa Cruz Bikes Hightower Kit S 29´´ MTB Cykel 2022

Produktbeskrivning Santa cruz bikes Hightower Kit S 29´´ MTB Cykel 2022

Om en cykel någonsin liknade din mest omhuldade mixtape-samling, är Hightower det. Med vår underlänksmonterade stötdämpare, uppdaterad, justerbar geometri, samlar denna "Engineering Best Of..." ihop några av våra största designbehag till ett bälte av en roadtrip-följeslagare.

Hightower har varit en gör-det-allt-bra trailcykel sedan starten. Hightower är mer manövrerbar än sitt syskon med längre resor, Megatower, och mer hemma i det branta och tjocka än sin smarta kusin Tallboy. Hightower utmärker sig när rutten täcker "alla punkter däremellan" och nedfarter kommer med tillstånd av några stora- rumpan klättrar. VPP-fjädringens underlänksmonterade stötdämpare skapar en nästan linjär hävstångskurva, vilket innebär att den tar bort gupp av alla storlekar och bibehåller den typ av progressivitet som normalt är reserverad för vår V10 DH-cykel!

145 mm rörelse bakåt kompletterat med en 150 mm framände ger Hightower bara lite mer rörelse fram och bak än den första generationens modell. I kombination med en slakare 65-graders huvudrörsvinkel, sitter Hightower fortfarande rakt in i Goldilocks-zonen.

Att balansera styvhet och viktbesparing på alla rätt ställen är ett kännetecken för alla Santa Cruz kolfiberramar och Hightower flaggar ännu högre. Det avancerade kompositchassit spårar bra över alla stigytor, håller en linje och reagerar på förarens riktningar samtidigt som pedalinfluerade ingångar isoleras.

Hightower har också en bonusskiva för att förhöja upplevelsen – flip-chipet. I High-inställningen är BB-höjden lite högre för de knepiga tekniska spåren och/eller när däck i stora storlekar krävs. I det låga läget är stötfrekvensen mer progressiv, för att ge ytterligare motstånd från botten och ut. Oavsett vilket humör du är i, kan tonen på Hightower anpassas för att möta din individuella smak.

Och på tal om smak, det finns plats för en vattenflaska inuti huvudramen och en gängad BB för bekvämligheten. Det finns förfinad kabeldragning för bättre växlingsprestanda, enklare installation och ingen kabelskada. Utöver det finns det ett skyttelskydd för bakluckan, nedrörsskydd, stötdämpare och brusreducerande kedjestagsskydd som håller det tysta.


Funktioner:

Asymmetrisk fälg:
- En asymmetrisk fälg innebär att istället för att ekerhålen borras genom mitten av fälgen är de något förskjutna. Genom att göra detta kan vi förbättra ekrarnas stödvinkel. Eftersom våra fälgar är så breda får vi göra dem ännu mer offset än normalt. Vår större offset gör att vi kan spänna båda sidorna av hjulen nästan lika, vilket resulterar i ett starkare och mer hållbart hjulset.

Härdat hybridkol:
- Vi kallar inte materialet i våra kolfiber för "härdat" eftersom de åkte på startläger. Namnet kommer från kombinationen av hartsmaterial som vi använder i vår carbon layup för att få rätt känsla och styrka. En del av den formeln är det härdade hartset som vi använder i pärlväggen, vilket gör att de kan böja sig och släppa på axlarna. Stödjer dessa pärlväggar är kol med en styvare harts för att se till att de håller sin form.

Blackbird Skicka:
- Blackbird Send Aluminium fälgarna är designade för att eliminera nypningar och hålla däcket tätt oavsett vad du slår. Vi erbjuder två versioner. Send 1 och 2-fälgarna delar en unik pärlvägg med ihålig lådsektion som skapar en bred kontaktpunkt med däcket, som är mycket starkare och inte skär däckets sidoväggar. Burlier-versionen, Send II, lägger till ett par ribbor direkt under pärlsätet för att hålla dem runda även efter de hårdaste träffarna.

Logotyp vs. I9:
– Våra I9-hjul är byggda med Industry Nines Hydra Hubs. Dessa amerikanskt tillverkade nav är en ryttarfavorit på grund av deras låga vikt, hållbarhet och omedelbara respons. Vi spetsar dessa nav med bladade Sapim CX-Ray ekrar, som är bland de lättaste och tuffaste på marknaden.
- Våra I9-hjul är byggda med de bästa komponenterna du kan köpa, men om du har en budget ger våra logo-hjul en nästan identisk körkänsla vid en liknande vikt, för hundratals mindre. Vi designade våra nav för att vara tuffa som fan och specificerar dem med högkvalitativa Enduro-lager. De är spetsade på våra fälgar med Sapims starkaste och lättaste dubbelrumpade mountainbikeeker.

Reservdelar:
- Behöver en annan frinavskropp, axeladapter eller färgmatchande dekaler. Hitta dem i vår webbutik.


Huvudspecifikationer
Ram: Carbon C
Gaffel: FOX 36 Float Performance, 150 mm, 29
Stötdämpare bak: Rockshox Super Deluxe Select+ 210x55

Gruppuppsättning
Växlare:
Bakväxel: SRAM GX Eagle, 12spd
Växlar: SRAM GX Eagle, 12spd
Vevar: SRAM GX Eagle 148 DUB 30t
Kedjor: 30t
Kassett: SRAM XG1275 Eagle, 12spd, 10-50t
Frambroms: Avid Centerline 180mm
Bakbroms: Avid Centerline 180mm
Kedja: SRAM GX Eagle, 12spd
Bottenfäste: SRAM DUB 68/73mm gängad BB

Hjul
Fälgar: Fram: DT Swiss 370, 15x110, 28h / Bak: DT Swiss 370, 12x148, XD, 36t, 28h
Däck: Fram: Maxxis Minion DHR II 29x2.4, 3C MaxxGrip, EXO, TR / Bak: Maxxis Minion DHR II 29x2.4, 3C Maxx-Terra, EXO, TR

Komponenter
Styre: Burgtec RideWide Alloy Bar, 800mm
Skaft : Burgtec Enduro MK3, 42mm
Sadel: WTB Silverado Medium CroMo
Sadelstolpe: RockShox Reverb Stealth, 31.6

Tillverkarens vikt: 14,51 kg / 31,98 lbs
Vill du veta vilka andra cyklingrelaterade produkter Santa cruz bikes har? På bikeinn kan du köpa alla nödvändiga Mountain bikevaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Santa cruz bikes Hightower Kit S 29´´ MTB Cykel 2022 finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Santa cruz bikes Hightower Kit S 29´´ MTB Cykel 2022

Färg
Grönt
Material
Karbon
Hjuldiameter
29´´
Bike typ
Dubbel upphängningMTB

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up