up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Silca Dynamiskt Verktyg T-Ratchet + TI Torque

plus
Silca

Silca Dynamiskt Verktyg T-Ratchet + TI Torque

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Silca Dynamiskt Verktyg T-Ratchet + TI Torque

Ti Torque tool har tre separata lägen, 2 6, 3 5 och 4 8, som gör att du kan uppnå önskat vridmoment.

T Ratchet använder utbytbara magnetiska komponenter för att förvandla en skruvmejsel till en spärr eller för att bilda en T-nyckel på några sekunder, vilket ger användaren möjligheten att ha flera verktyg samtidigt i en riktigt liten förpackning.

Verktyget inkluderar spärrhaken, en förlängare, dynamometer och dropouts i storlekarna H2, H2.5, H3, H4, H5, H6, T10, T20, T25 och Phillips H2.

Detta set passar lätt i din jerseyficka.

Ti momentnyckel med tre skalor för att mäta 2 8 Nm Stålförlängningsstycke 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm insexhylsor T10, T20, T25 Torx-hylsor Hylshållare 2 mm ihålig Mått 120 mm x 70 mm x 30 mm .
Letar du efter material från Silca och speciellt Silca Dynamiskt Verktyg T-Ratchet + TI Torque? På bikeinn, kan du hitta en fullständig lista av Underhållprodukter och cyklingtillbehör. Gör din betällning på vår onlinebutik bikeinn. Du har 75 olika sätt att betala på . Kolla in vår katalog och få specjalerbjudanden på cykling. Och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Funktioner Silca Dynamiskt Verktyg T-Ratchet + TI Torque

Färg
Röd

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Silca Dynamiskt Verktyg T-Ratchet + TI Torque

Kvalitetsprodukt men…

-

Onlinerecensioner av denna produkt är korrekta. Den är helt klart högkvalitativ, mångsidig och bärbar. Gå vidare och köp den på den grunden och du kommer inte att bli besviken. Tyvärr kom min spärr och momentverktyg med två lösa magneter när den kom. Jag kontaktade Silca support som svarade snabbt och var utmärkt. Jag bestämde mig för att superlimma magneterna på plats istället för att returnera för reparation eller återbetalning och det fungerade bra. Jag vet inte varför det hände mig (jag lämnar den bedömningen till dig) men jag tycker att en ny produkt borde fungera direkt ur lådan.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up