up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sram

Sram

Kategorier

Elektronik

Hjul och Däck

Komponenter

Komponenter reservdelar

Marknadsföring

Underhåll

Allt ( Sram )

Märkesinformation för Sram

SRAM är ett privat företag känt för att tillverka cykelkomponenter. Företaget är baserat i Chicago, USA och grundades år 1987. Namnet på företaget är faktiskt förkortningen av dess grundare som heter Scott, Ray och Sam.


SRAM har varit ett välkänt namn för att tillverka cyklar och komponenter. De fortsätter att ge nya produkter till stor framgång idag. Cykling är en hobby som allt fler tycker om. Kräv rätt utrustning oavsett om du cyklar på väg, stigar eller nerför berg. SRAM erbjuder sina högkvalitativa cykeldelar och utrustning inklusive vevparti, vevfäste, kassett, nav, kedjor, kuggar, hjul, bromsar, spakar, gruppset, kedjekransar och många fler. För cykelunderhåll erbjuder vi även smörjmedel och rengöringsmedel. Med SRAM-produkter till ditt förfogande får du säkerheten som en perfekt underhållen cykel.


Upptäck AXS trådlös teknik, med Eagle GX som erbjuder stor hållbarhet som också smälter samman med resten av ekosystemet. Hitta även SRAM XX1 Eagle som en kraftfullare, tystare och mer hållbar växelgrupp. Om du föredrar en mellanklass men av god kvalitet är SRAM NX ett idealiskt alternativ.

clouse menu Stänga