up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sram

Sram

Allt ( Sram )

Märkesinformation för Sram

Sram är ett Chicago-baserat företag som är mest känt för att tillhandahålla cykelkomponenter av högsta kvalitet. Det uppstod 1987 i USA. Namnet Sram är en akronym för dess medgrundare, Roy och Sam. Nu har det vuxit till ett team av människor som sträcker sig över hela världen för att expandera varumärket med dess kvalitet och innovativa cykelprodukter. Sram är nu ett av de bästa märkena som erbjuder cykelutrustning . Gör din cykelupplevelse till den bästa genom att hitta den utmärkta samlingen av Sram -produkter på Bikeinn .
Sram har också introducerat sin avancerade AXS-applikation. Sram AXS är en trådlös teknik för elektronisk växling till konstruerad hårdvara. Det hjälper dig att kontrollera batteristatus, anpassa kontroller och ge påminnelser om underhåll i tid genom att helt enkelt trycka på knapparna. Dess uppgraderade version är tillgänglig i den mest rimliga prisklassen med exakta och snabba åtgärder. AXS-teknik hjälper föraren att blanda och matcha alla trådlösa produkter för att enkelt överföra sina kommandon med alla cykelkomponenter.

Uppgradera din cykel med Sram-tillbehör

Vevstängerna anses vara hjärtat i en transmission.De är placerade bredvid pedalen och hjälper till att flytta din cykel framåt varje gång du börjar trampa. Sram vevpartier finns i tre format enkel, dubbel och trippel. De finns i många olika storlekar. Den perfekta vevstorleken hjälper dig att köra snabbare och lättare och beror på viktiga faktorer som höjd och körstil. Om veven har en annan storlek kan den ändra passform och påverka din cykelupplevelse.
Sram erbjuder ett brett utbud av växelväxlar tillverkade av överlägsen kvalitet. Sram-växeln är perfekta för att ta din körprestanda till en helt ny nivå, vilket ger mjuka kedjerörelser, vilket leder till ökad hastighet. Hjulen kan gå hundratusentals kilometer tidigare utan att gå sönder. Din växel bör vara den mest kompatibla med växelhastighetsnumret som finns på kassetten.
Sram erbjuder ett brett och inspirerande utbud av de bästa kedjorna. Sram-kedjor har visat sig vara mycket hållbara. Dessa högkvalitativa kedjor ger den snabbaste hastigheten eftersom de är gjorda av massivt material. Det finns en perfekt teknisk användning för att driva tusentals av dessa kedjor .Kvaliteten på kedjorna som används på cykeln påverkar också kassettens livslängd. Det kommer automatiskt att ta slut på kassetten. Kassetter finns i olika storlekar som hjälper till med många växelkombinationer. Du kan enkelt välja din passande kassett genom det nära antalet tänder mellan de minsta och största tänderna. Det säkerställer en mjuk växling när variationen mellan dem är minimal.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga