Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Stages Cycling

Information för Stages Cycling
Stages Cycling är ett banbrytande namn inom cykelvärlden, känt för sitt engagemang för precision, innovation och förbättring av cyklisters prestanda. Företaget grundades 2012 i Boulder, Colorado, och snabbt vann det uppmärksamhet för sin revolutionerande inställning till mätning av kraft och analys av cykeldata. Stages Cycling har blivit ett självklart val för både professionella idrottare och cykelentusiaster, med ett omfattande utbud av innovativa produkter som förbättrar cykelupplevelsen.
I korthet har Stages Cycling intagit en ledande position inom cykelteknologi, konsekvent sätter de nya gränser för innovation. Från precision mätning av kraft till smarta träningscyklar och ett omfattande sortiment av tillbehör, företagets åtagande att förbättra cyklisternas upplevelse är oförändrad. Oavsett om det är för intensiva träningspass eller njutbara fritidscyklingar, erbjuder Stages Cycling smarta cyklar en anpassningsbar och engagerande rid- eller träningsupplevelse för användare som vill uppnå sina fitnessmål.

Pioneering Performance och Precision inom Cykelteknologi

Den Stages Cycling Cykelcomputer är en cyklists digitala kompanjon, som är designad för att ge realtidsprestandadata och navigationshjälp. Med en intuitiv gränssnitt och robust anslutning ger den här cykelcomputern cyklister möjlighet att spåra sina framsteg, övervaka viktiga metriker och utforska nya rutter med förtroende. Dess användarvänliga design gör den till ett värdefullt verktyg för cyklister av alla nivåer. Stages Cycling Smart Exercise Bikes tar den utomhuscykelupplevelsen inomhus. Dessa state-of-the-art cyklar har avancerade resistenssystem, interaktiva träningsprogram och immersiva virtuella cykelmiljöer.
Den Stages Cycling Power Meter revolutionerade träningsmetodik genom att introducera exakt mätning av kraft direkt vid källan – cyklistens kranksväng. Genom att samla in data i realtid kan cyklister finjustera sina träningsprogram, följa sin framgång och optimera sin prestanda. Denna innovation har omfamnats av professionella cyklister och tränare världen över, vilket möjliggör mer effektiva och målinriktade träningsrutiner. Stages Cycling Cranks inkorporerar den senaste tekniken för att ge cyklister exakta uppgifter om kraftutgången. Utformade för hållbarhet och noggrannhet är dessa krankar kompatibla med ett brett utbud av cyklar, vilket gör det lättare för cyklister att få tillgång till värdefull kraftdata och förbättra sin cykelupplevelse.
Den Stages Cycling Heart Rate Monitor är ett viktigt verktyg för att spåra kardiovaskulär prestanda under turer. Genom att trådlöst överföra hjärtfrekvensdata till kompatibla enheter kan cyklister uppskatta sina ansträngningsnivåer och optimera sin träningsintensitet. Stages Cyklingsaddlar kombinerar ergonomisk design med avancerade material för att säkerställa komfort och prestanda för varje tur. Dessa sadlar är utformade för att minska tryckpunkter och förbättra ryttarens komfort, vilket gör dem till en viktig komponent för långa cykelturer.