up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

SwissStop Rim Pad Flash Pro Kit 2 Fixing

plus
SwissStop

SwissStop Rim Pad Flash Pro Kit 2 Fixing

Produktbeskrivning SwissStop Rim Pad Flash Pro Kit 2 Fixing

Perfekt pad för prestera användning. Förening fungerar bra på alla aluminiumfälgar och väl lämpad för mjukare legeringar, inklusive magnesium.

Tekniska detaljer:

Rim: Aluminium

Prestanda:

0 (sämst) 10 (bäst)

Stoppa Effekt: 7

Livslängd: 8

Modulering: 8


Upptäck alla Komponenter reservdelarprodukterna du kan hitta på bikeinn som SwissStop Rim Pad Flash Pro Kit 2 Fixing. Köp SwissStop Rim Pad Flash Pro Kit 2 Fixing nu och spara en massa pengar på Bromsarprodukter. Dessutom, tack vare den höga kvaliten som SwissStop erbjuder kommer det att vara det perfekta köpet. Vet du redan att du kan hitta SwissStop Rim Pad Flash Pro Kit 2 Fixing och andra sporter i vår cyklingbutik? Tack vare bikeinn, kan du nu hitta ett brett utbud av Komponenter reservdelarvaror, perfekta för vilka sporter som helst.

Funktioner SwissStop Rim Pad Flash Pro Kit 2 Fixing

Färg
Svart
Produkttyp
Bromsskor

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up