up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

plus
Thule

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Produktbeskrivning Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Varje enskild produkt av varumärket THULE, strikt strävar efter homologationsstandarderna enligt respektive lands regler, vare sig det är europeiskt eller amerikanskt.

Företaget THULE har tillverkat produkter sedan 1942, under strikt kvalitetskontroll och enligt lagen i varje land där dessa produkter distribueras.

Ett vridmomentbegränsare tillbehör för bakmonterade cykelhållare med ramhållare som ersätter standardknappen.

Funktioner:

Thule AcuTight-knoppen har ett inbyggt momentbegränsare som? Klickar? när optimal hållning nås, vilket indikerar korrekt montering.

Det kontrollerade vridmomentet som går in i cykelramen förbättrar skyddet för känsliga cykelramar.

Ergonomiska mjuka grepp.

Låsbar med Thule One Key-systemet (lås INTE ingår).

Thule AcuTight-knoppen passar alla Thule bakmonterade cykelhållare med ramhållare.


Med Thule AcuTight Locking Knob y 528000, garanteras den bästa cyklingutrustningen. Dessutom, på bikeinn kan du hitta bästa kvalitet till bästa pris. Välj oss som din cyklingbutik och fokusera bara på att njuta av den komfort de bästa märkena kan erbjuda dig, som Thule. Vårt team cyklingexperter delar sina ärliga produktomdömen så att du kan göra det bästa valet. Allt detta för att alltid försäkra dig om de bästa Transport & cykelförvaringerbjudandena.

Funktioner Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Färg
Svart
Underkategori
Cykelhållare

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Kvalitetsprodukt

-

Utmärkt produkt från Thule, liksom många andra från märket.

Ny vred och tre nya låsnycklar

-

Jag är riktigt nöjd med mina delar. Allt passar perfekt! Jag bor i Kalifornien och bitarna har bara tagit ungefär tre och en halv vecka att skicka. Fem starter från denna nöjda kund!!! Tack så mycket!!!

Acutighr knopp - thule 528

-

En vridmomentbegränsare för karbonramcykel, bra idé att förhindra skador från överspänningen med standardutgångslåsbara enheter. Lätt byte av lås med 528 en nyckel. Antag dock att denna enhet skulle förses med lås enligt bilden. Använd med Thule carbon ramskydd Thule 984. Var försiktig, vridmoment som krävs för att aktivera limiter verkar överdrivet, oroligt över åtdragning innan begränsaren initieras skulle spricka ram.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up