up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Thule Electric Converter 7/13 Poles 9907

plus
Thule

Thule Electric Converter 7/13 Poles 9907

Produktbeskrivning Thule Electric Converter 7/13 Poles 9907

Varje enskild produkt av varumärket THULE, strikt sträcker sig till homologationsstandarderna enligt respektive lands regler, vare sig det är europeiskt eller amerikanskt.

Företaget THULE har tillverkat produkter sedan 1942, under strikt kvalitetskontroll och enligt lagen i varje land där dessa produkter distribueras.

Konverterar bilarna 13 stifts eluttag till en 7 stift.

Funktioner:

Om bilen är utrustad med ett 13-stifts eluttag konverterar denna adapter den,

vilket gör det möjligt att passa Thules 7 pin produkter.


Om du letar efter en Reservdelar artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Reservdelar alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Thule Electric Converter 7/13 Poles 9907, till detta pris 24.49 $ och finns tillgänglig. bikeinn är det bästa alternativet för att köpa din cyklingutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Thule Electric Converter 7/13 Poles 9907, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner Thule Electric Converter 7/13 Poles 9907

Färg
Svart
Underkategori
Cykelhållare

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Lägga märke till

-

Bra

Bra

-

Bra

Thule 13 till 7-polig adapter

-

Thule-adapter från 13 till 7 poler fungerar korrekt rekommenderas helt

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up