up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Thule Registreringssignalskylt 976

plus
Thule

Thule Registreringssignalskylt 976

Produktbeskrivning Thule Registreringssignalskylt 976

Varje enskild produkt av varumärket THULE, strikt sträcker sig till homologationsstandarderna enligt respektive lands regler, vare sig det är europeiskt eller amerikanskt.

Företaget THULE har tillverkat produkter sedan 1942, under strikt kvalitetskontroll och enligt lagen i varje land där dessa produkter distribueras.

Byter ut de viktigaste bakljusen på din bil

Funktioner:

Enkelt utrustad med ljuskortadapter 9761 på Thule HangOn 972/974 och Thule Xpress 970.

Monteras med hjälp av remsor på Thule HangOn 9708, Thule BackPac 973, Thule ClipOn High 9105/9106, Thule ClipOn 9103/9104 och Thule FreeWay 968.

Bilen behöver antingen ha en 7-pin eller en 13-stifts eluttag för att ansluta ljusbordet till bilen.


Thule Registreringssignalskylt 976 är en produkt som motsvarar Tillbehörkategorin inom Transport & cykelförvaringurvalet på din cyklingbutik online, bikeinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till bikeinn communityn. Vad är fördelarna med Thule Registreringssignalskylt 976? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för cykling.

Funktioner Thule Registreringssignalskylt 976

Färg
Svart
Underkategori
Cykelhållare
Produkttyp
Platthållare

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up