up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Thule

Thule

Allt ( Thule )

Märkesinformation för Thule

Thule, ett namn som är synonymt med utomhusutforskning och premiumlösningar, har länge varit ledande inom att förbättra aktiva livsstilar sedan starten. Grundat i Sverige 1942, Thule började som en tillverkare av produkter som är utformade för att hjälpa människor att transportera sina utrustning och ägodelar med lätthet, oavsett destination. Märkets förbundenhet till innovation, kvalitet och en djup förståelse för aktiva utomhussugnas behov har stadigförts sin ställning som en global ledare som erbjuder ett brett utbud av lösningar för att bära utrustning.
Med ett arv som är förankrat i svensk hantverkskonst och en global närvaro fortsätter Thule att utvecklas och inspirera individer att ta till vara på utomhus medan man ger möjligheter att transportera sina passioner med förtroende. Thule ser till att dina cyklar förblir stabila och säkra under hela resan, så att du kan utforska nya stigar och terräng. För cyklister som längtar efter den öppna vägen erbjuder Thule cykelutrustning som kombinerar bekvämlighet och skydd. Thule utökar sin expertis till vardagliga äventyr med sin linje av premiumkvalitetsprodukter.

Thule Elevating Your Adventures

Thules takräcken är grunden för en mängd äventyrsmöjligheter. Tillverkad med precision fäster dessa räcken smärtfritt till olika fordon, vilket möjliggör säker och säker transport av utomhusutrustning, bagage och utrustning. Dessa räcken ser till att cyklarna är säkert fästa under resan, förhindrar skador och underlättar lätt lastning och avlastning. Thule cykelhållare tillgodoser en mångfald av cyklar, från terrängcyklar till vägcyklar, vilket gör varje resa njutbar och problemfri. Thule takboxar är ett vittnesmål om märkets åtagande att maximera lagringsförmågan. När dina äventyr kräver mer utrymme tar Thules lastboxar upp utmaningen. Utformade för att motstå elementen medan dina tillhörigheter skyddas, expanderar dessa boxar lagringskapacitet utan att kompromissa med fordonets interiörer. Thule lastboxar redefinierar resor, omvandlar ditt fordon till en lagringsmakt.
Thule cykelbärare erbjuder ett urval av alternativ för att transportera dina cyklar säkert och enkelt. Genom att underlätta cykeltransport erbjuder Thule cykelväskor en smart design som skyddar din cykel under transport. Dessa väskor erbjuder stoppning och stöd, förhindrar repor och skador. Utformad med hållbarhet och komfort i åtanke bär dessa ryggsäckar lätt dina tillhörigheter, oavsett om du pendlar i staden eller vandrar i vildmarken. Thule ryggsäckar förenar stil och funktion, anpassar sig till olika livsstilar. Familjer på språng vänder sig till Thule för sina barnvagnar som kombinerar prestanda och stil. Med funktioner som justerbara handtag, kompakt fällning och robust fjädring är Thule barnvagnar ett vittnesmål om märkets engagemang för att förbättra familjeäventyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga