up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Saker att veta om takräcken

Ett takräcke är en samling pinnar fästa på taket på ett fordon. Ett takräcke används för att transportera tunga föremål som bagage, cyklar, båtar eller flera transportörer och fartyg. Fördelarna med ett takräcke för cyklar är att förbättra ditt fordons rumsarea, utöka utrymmet inuti fordonet och ge ett stabilt stativ för att bära sportutrustning. Du kan köpa ett taktak från Thule , Peruzzo , Menabo .

Fördelar med takräcken

Fördelarna med ett takräcke inkluderar att utöka bostadsområdet för ditt fordon. Det är mycket viktigt för ditt fordon, för om du inte justerar växeln exakt efter ditt fordon kan det bli en säkerhetsrisk för dig och de som befinner dig i närheten medan du kör.

Hur man använder ett takräcke

De flesta takräcken har tre delar, sidoreling, pelare och fästen. Pelarna ansluts till räckena medan fästena fäster systemet i fordonet. För att anpassa saker till takräcket, binda ner sakerna med fyra anslutningar. Detta ger dig mest uthållighet. Håll fast bandet ordentligt medan du fäster ner maskinen så att du inte vill binda ett paket band. Täck banden runt sakerna flera gånger, på alla fyra sektionerna, för att säkerställa att sakerna är korrekt anpassade till takräcket. Ett takräcke är en fördelaktig plats att förvara väskor, utrustning och andra massiva saker som kanske inte passar inuti fordonet. De är hanterbara att använda och förbli för fordonets uthållighet.

clouse menu Stänga