Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Transport och lagring

Transport och lagring cykling

Hitta ett brett utbud av Transport och lagring-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Transport och lagring

Märken i Transport och lagring

Saker att veta om bärare och förvaring av cyklar

Cykelhållare

En cykelhållare , vanligtvis förkortad till ett cykelställ och även känd som ett cykelställ, är ett verktyg som cyklar säkert kan läggas till för parkeringsanvisningar. En cykelhållare kan vara fristående eller den kan fästas ordentligt på marken eller någon fast sak som en byggnad. Du kan köpa en cykelhållare från Elite , Thule , XLC , MASSI , Peruzzo .

Cykelförvaring

Den tvetydiga termen cykellagring kan avse en anordning ansluten till ett fordon till vilket cyklar kan placeras för transport. Cykelförvaring är en stabil anslutning till vilken en cykel kan fästas säkert med hjälp av ett cykellås för att begränsa stöld. Du kan köpa cykelförvaring från Specialized , Elite , Thule , XLC , Topeak .

Barnscykelstol

En barncykelstol är en sadel som är tänkt att placeras på en cykel för barn som ska bäras i. Den vanligaste platsen för en barncykelstol är i aktern på cykeln. De flesta barncykelsäten är lämpliga för barn mellan cirka tio månader och fem år. Du kan köpa barncykelsäten från Bobike , Polisport , Hamax .

Takräcke för cyklar

Ett takräcke är en samling stavar fästa på taket på en bil. Den används för att transportera tunga föremål som bagage, cyklar, kanoter eller flera transportörer och fartyg. Ett takräcke är en perfekt bärare som låter dig fylla ditt fordon och transportera massiva saker. Bästa takräcken finns på Thule, Peruzzo, Menabo .

Släpvagn och vagn

En släpvagn och vagn är en motorlös hjulkonstruktion med ett snörsystem för att transportera gods på cykel. Det kan förbättra cyklarnas lastutrymme avsevärt, vilket möjliggör punkt till punkt transport av saker upp till 4 kubikmeter i en kapacitet som väger så mycket som ett halvt ton. Om du vill köpa en släpvagn och vagn besök dessa märken Thule, Polisport, XLC

Mer om bärare och förvaringscykel

Tillbehör, cykelkåpa, boxare & korg, reservdelar och kabellås är mycket viktiga delar av cyklarna. Märkena som Specialized, Topeak, MASSI erbjuder högkvalitativa tillbehör, cykelkåpa, boxare & korg, reservdelar och kabellås.