up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Trelock Kabellås Sk 215/150

Trelock Kabellås Sk 215/150

plus
Trelock

Trelock Kabellås Sk 215/150

Produktbeskrivning Trelock Kabellås Sk 215/150

TRELOCK spiralkabel lås ger bra skydd mot vanliga tjuvar trots sin kompakta formen. De är lämpliga för korta stadsvandringar.Funktioner:


- Automatisk låsmekanism


- Korrosionsskydd


- Vändbar nyckelTeknik:


PLC? - Låscylinder:


Endast de ursprungliga sätter normer för högsta precision: PLC? låscylinder från TRELOCK med antipick-pin eller diskcylindern med antipick och borrning skydd sticker ut tack vare deras högsta kvalitet och ger trygghet mot försök till manipulation.


Känner du till alla egenskaper som gör Trelock Kabellås Sk 215/150 unikt. Om du är intresserad av Trelock Kabellås Sk 215/150, bör du veta att denna produkt är tillgänflig i lager just nu hos onlinebutiken bikeinn. Vår breda Kabellåskollektion kommer se till att du hittar exakt det du söker så att du kan njuta av din cyklingaktivitet till fullo. Njut av förmånerna av att handla på bikeinn och gå med i den största sport communityn.

Funktioner Trelock Kabellås Sk 215/150

Stängningssystem
Nycklar
Färg
Svart
Hänglås
Cable Lock

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up