up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Tubolito

Tubolito

Kategorier

Allt ( Tubolito )

Märkesinformation för Tubolito

Tubolito är en pionjärvarumärke inom världen av cykeldäck, som är känd för sitt innovativa teknik och lätta, hållbara produkter. Grundat i Österrike 2017, Tubolito kom till med ett uppdrag att revolutionera däckmarknaden. Deras engagemang för innovation har gjort dem till en favorit bland cyklisterna som söker högpresterande, pålitliga däck för olika cykelgrenar.

Tubolito är ett märke som har stört den traditionella däckmarknaden med sin avancerade teknik och lätta, hållbara produkter. Grundat i Österrike 2017 har Tubolito snabbt fått ett rykte om att producera högpresterande däck lämpliga för landsvägscykling, mountain biking, gruscykling och mer. Oavsett om du söker minskat rotationsvikt på landsvägen eller hållbarhet på stigarna erbjuder Tubolitos serie av däck innovativa lösningar för cyklister av alla discipliner.

Tubolito erbjuder innovativa cykeldäck

Tubolito road-däck är designade för prestationsorienterade landsvägscyklister. Dessa däck är betydligt lättare och mer kompakta än traditionella butylgummidäck, vilket minskar rotationsvikten och förbättrar rullprestandan. De är också högt punkteringsresistenta, vilket garanterar en smidig och problemfri åktur. För mountainbike-entusiaster erbjuder märket Tubolito MTB-däck som är robusta och lätta. Dessa däck är utformade för att klara utmaningarna med off-road-åkning, inklusive grov terräng och skarpa stenar. Deras hållbarhet, tillsammans med minskad vikt, säkerställer en optimal åkupplevelse på stigarna.
Gruscyklister kan lita på Tubolito gravel-däck för sina äventyr på blandad terräng. Dessa däck uppnår en balans mellan viktminskning och hållbarhet, vilket gör dem perfekta för grus- och äventyrcykling. Tubolitos grusdäck är designade för att hantera de rigor som följer med off-road-utforskning. Tubolito däck, i allmänhet, kännetecknas av sin användning av en proprietär termoplastisk elastomermaterial som ger en överlägsen punkteringsresistens och lätt prestanda jämfört med traditionella gummidäck. Dessa däck finns i olika storlekar och stilar för att passa olika typer av cyklar och åkpreferenser.
Tubolito ´´Gravel All´´-däck är mångsidiga alternativ lämpliga för både landsväg och gruscykling. De är designade för att hantera ett brett utbud av förhållanden, vilket gör dem till ett förstahandsval för cyklister som älskar blandad terrängåkning. Dessa däck erbjuder bekvämligheten av en enda lösning för olika terränger. Dessutom erbjuder märket också innovativa Tubolito cykelreperationsdäck designade för snabba fix på språng. Dessa kompakta däck är en värdefull tillägg till alla cyklisters verktygslåda, som gör att du kan reparera punkteringar snabbt utan behov av traditionella lappningsset eller lim.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga