up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

plus
Vittoria

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Produktbeskrivning Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Vare sig det är i grus eller cyklocross, en sak är för vissa ... banförhållanden förändras ständigt. När du rullar upp till startlinjen ska du vara säker på att du har prestandafördelen med Terreno Mix alla förhållanden slitbanan, oavsett terräng. I hjärtat av designen finns en snabb rullning i mittkanten, som är utformad för att minimera rullmotståndet och samtidigt tillhandahålla säker bromsverkan. Hörn- och avstängningsarbete hanteras med säkerhet genom att växla öppna axelklackar. Dessa flikar är utformade för att ge en smidig känsla för trottoarer och hårdpacksytor, samtidigt som de erbjuder en effektiv och effektiv kant för gräs och lerjord. Om du letar efter det "ett" däcket för att göra allt, är Terreno Mix ditt val!


Funktioner:

Traditionell slitbaneprofil för smidiga övergångar över ett brett terrängområde.
Öppna axelklackar för säker avstängning från kammaren.
320 TPI tubulär hölje: bomulls val av däck.
Funktionaliserad GRAPHENE 2.0-förening ger ultimat våtgrepp.
3 föreningar i slitbanan (3C) för ökad slitliv och grepp.


Specifikationer:

Terräng: Blandad
Vikt: 380 g
Hölje: 320 TPI Corespun
Bredd: 31c
Etrto: 31 622
Vikt: 380 g


Teknologi:

G:
G är Vittorias unika Graphene-förening. Resultatet är en förening som är överlägsen vad gäller hastighet (rullmotstånd), grepp, hållbarhet och slitstyrka.


Köp Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700 i Hjul och däckkategorin från din cyklingbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Däck. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Vittoria, på bikeinn, kommer du hitta ett brett urval av cyklingprodukter som också kan intressera dig. Vittoria är fokuserat på innovation och förbättring av cyklingupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Färg
Svart
Cykelhjuls typer
Clincher
Rekommenderad Användning
Gravel

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Fantastisk kvalitet

-

Snabb leverans och bra kvalitet på varorna. Trevlig kontakt och snabb i terrängen.

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Terranblandning

-

Excellents pneus, résistants, roulants et de superbe qualité. Je l'utilise pour courses de Gravel bike en 38mm.

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Segerjordblandning

-

Utmärkt gummi .. anlände i förväntad tid och i perfekt skick. Jag rekommenderar det starkt. Jag rekommenderar också webbplatsen. Utmärkta priser och allvar.

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Vittoria mix

-

Mycket bra däck och lätt att installera. Jag tar det bakom eftersom det rullar mer på grusvägar.

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Bra gummi.

-

Däck är för högt för min vägram. Men det ser fortfarande vackert ut. Nämn bara eventuell brist på kvalitetskontroll i omkretsfogens krage. Det kan vara mer perfekt.

Vittoria Grusdäck Terreno Mix 700

Stora allround cx-däck

-

Enligt min erfarenhet är Vittoria-däck de enklaste att installera och mest pålitliga CX-däck i branschen. Terreno-blandningen är deras mellandelsdäck. Det rullar ganska snabbt på inbunden men klarar sig också bra i våta förhållanden. Den största nackdelen med blandningen är att den sitter fast mellan sina torra och våta kusiner, som båda är exceptionella däck för sina respektive förhållanden.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up