up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Vittoria

Vittoria

Kategorier

Allt ( Vittoria )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Vittoria

Vittoria grundades 1953 och är en tillverkare av cykeldäck och hjuluppsättningar för cykling. Det är ett italienskt varumärke och dess huvudkontor ligger i Brembate. Det är ett ledande däcktillverkningsföretag som tillverkar miljontals däck för landsvägscykling och bergsdäck . Det är ett välkänt varumärke som introducerar premiumkvalitetsdäck för att öka cykelns prestanda. Vittoria är känt för att ha uppfunnit nya däck med nylon- och bomullshölje med hjälp av avancerade metoder. Den erbjuder också högkvalitativa däck för professionell racing för att säkerställa den snabbaste hastigheten och utmärkta prestanda.
Vittoria-däck har det bredaste utbudet av nästan alla typer av däck och hjuluppsättningar för alla nivåer, såsom stads-, landsvägs-, offroad- och MTB-cykling. Varumärket använder avancerad teknik och innovativ design för att tillhandahålla de mest lämpliga däcken för regelbunden och professionell användning. Det finns en värld av däck och hjulset att välja mellan för att göra din cykelupplevelse roligare. Dessutom gör antalet möjligheter racingupplevelsen till den bästa.

Hitta Vittorias bästa produkter på Bikeinn

Vittoria är utan tvekan ett av de bästa varumärkena för däcktillverkning. Du kan shoppa alla dess produkter på Bikeinn. Professionella racingdäck och varumärket Vittoria har nu blivit synonymer eftersom Vittoria-däcken är designade för att ge den snabbaste hastigheten och hanteringen. Eftersom Italien fungerar som vaggan för cykelvärlden, är dessa däck det italienska arvet som världen omhuldar för sin prestigefyllda tillverkningsbakgrund.
Vittoria cykeldäck har unika egenskaper som gör dem till de mest hållbara bland andra. De har den snabbaste rullhastigheten, men det kompromissar inte med greppet och ger dig det bästa stödet du förväntar dig. Däcken har uppblåsbara ringar och ett ventilsystem som passar inuti däckets gjutning och är kända som innerslangar. Vittoria innerslangar har olika storleksalternativ och är gjorda av högkvalitativt gummi. Dessa är mycket lätta och hjälper till att förhindra punkteringar och balansera vikten.
En annan bra sak som varumärket erbjuder är Vittoria-naven . Man kan välja dessa nav baserat på deras material, lagertyp, standard skivfäste, axlar och fälgar. Eftersom de kan skydda dem från leriga ytor och smuts och därmed öka livslängden på naven under lång tid för att hålla dem väl skyddade. Förutom alla dessa redskap är Vittoria cykelskor viktiga för cykling. En bra cykelsko kan hjälpa till att köra i tuff och ojämn terräng genom att ge ultimat stöd för att öka cykelupplevelsen och erbjuda dig mycket snabbare hastighet än vanliga skor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga