up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

plus
Zipp

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Produktbeskrivning Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Vår nya Zipp Tangente Platinum Pro Evo Brake Pad är ett resultat av vårt oändliga strävan att förbättra och optimera allt vi gör.

Vår edesigned padcreated speciellt för bromsning på kol ytor? ger följsam hastighetskontroll och pålitlig bromskraft i alla förhållanden, våta eller y.

Det är också utformad för en längre livslängd. Precis som en mästare cyklist, denna pad en mångsidig performer.The ny Tangente Platinum Pro Evo Brake Pad gör allt detta på flera specifika sätt:

Vi vet också att det förblir trogna fans av kork och dess släta, enhetlig känsla. Det? Är därför Zipp fortfarande erbjuder Tangente High Performance Cork Brake Pad.

Men vi ritade Tangente Platinum Pro Evo att föreskriva att samma förutsägbara åk under de många lättare broms inslag som krävs för att navigera svängar eller gruppturer.

Den Tangente Platinum Pro Evo Brake Pad är avsedd att användas på kol fälgar och har inte godkänts för användning i aluminiumbromsytor. Den finns i två modeller, en för SRAM, Shimano broms-pad hållare och en annan för Campagnolo innehavare. (Tillgänglig januari 2013)

Funktioner:

- En ökning med 10 procent i yta än den tidigare pad modell för ökad max bromseffekt.

- En 1 mm tunnare design ger förbättrad clearance med integrerade bromsar.

- Trots en minskad tjocklek, ökar dess ökade radiella höjden pad liv.

- Ökad radiella höjden sprider också värme över större svepyta? av fälgen för lägre topptemperaturer.

- Ny groove konstruktion sveper vatten utanför kanten för förbättrad våt-väder bromsprestanda och även kanaler luft över kanten för att förbättra kylningen.

- Unikt formulerade förening klarar de extrema temperaturer som kan bli följden av kraftig inbromsning på kol.


Vill du köpa Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo? Då behöver du inte leta mer! bikeinn erbjuder ett brett utbud av exklusiva Bromsar modeller. Upptäck våra nya Komponenter reservdelar erbjudanden på bikeinn. Tillverkat av Zipp, kommer denna Bromsarprodukt i ett brett urval av storlekar och färger, och den kommer med allt du behöver.

Funktioner Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Färg
Vit
Produkttyp
Bromsskor

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up