up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Zipp

Zipp

Allt ( Zipp )

Märkesinformation för Zipp

Zipp är en innovativ varumärke som har etablerat sig som det bästa valet inom imperiet av högpresterande cykeldelar och tillbehör. Med en historia på flera decennier har Zipp konsekvent drivit gränserna för design, teknik och teknik för att främja cykling upplevelse för älskare och professionella lika. Känd för sin state-of-the-art kolfiberteknik har Zipp förändrat cykelindustrin genom att introducera lätta men ändå tåliga komponenter som förbättrar hastighet, skicklighet och aerodynamik. Zipps omfattande produkt inkluderar toppklass kolfiberhjul, styren, stammar, säte poster och mer, alla tillverkade för att möta kraven från cyklister som önskar att optimera sin prestanda. Genom strikt forskning och utveckling förenas deras produkter konsekvent de senaste framstegen, vilket resulterar i en konkurrenskraftig fördel för att bevisa de mest krävande tävlingarna och tidsprov på den globala scenen. Zipps hängivenhet till excellens sträcker sig utöver ritbordet. Varje produkt tillverkas och testas noggrant för att uppfylla märkets exakta standarder. Zipps ikoniska Firecrest, Sawtooth-fälgsdesign och hub-teknik visar sin syfte aerodynamisk effektivitet och hastighet. Du kan köpa alla dessa Zipp-cykeltillbehör och utrustning från vår Bikeinn-butik.
Zipp-cykelkomponenter och tillbehör

Zipp-hjul hjälper till att motstå rigor av intensiv cykling. Märket använder detaljerade ingenjörs- och testprocesser för att säkerställa att dess hjul kan hantera kraven från grova vägar, snabba droppar och högpresterande ridning utan att kompromissa. Zipp-hjulset konstrueras med omsorg, vilket resulterar i konsekventa och balanserade hjul som erbjuder optimal prestanda och hanteringskaraktäristika. Zipp lägger stor vikt vid precisionsteknik och tillverkning. Zipp-styren ger optimal immobilitet och respons. Dessa styren återställer precis hantering och exakt styrning, vilket gör att förare kan navigera säkert. Zipp-cykelväskor hjälper till att justera olika cykelbasförråd. Från reservrör och verktyg till näring och personliga föremål ger dessa väskor välorganiserade fack för att hålla allt på plats.
Zipp 303 Firecrest-hjulset är otroligt mångsidigt, vilket gör det lämpligt för olika cykeldiscipliner. Oavsett om du hanterar långa klättringar, sprintar på platta vägar eller navigerar tekniska nedfarter kan Zipp 303 Firecrest hantera kraven från olika terränger och ridstilar. Zipp 404 Firecrest fälgform förbättrar hantering och kontroll, särskilt i sidvindar. Cyklister kan bibehålla sin självsäkerhet och stabilitet även när de står inför utmanande vindförhållanden. Zipp-cykelkomponenter utnyttjar lätta material som kolfiber för att minska vikten utan att kompromissa styrka. Denna lätta design bidrar till snabbare acceleration, bättre hantering och förbättrad total cykelprestanda.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga