up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Bra Kaffekande MONIX M640009

plus
Bra

Bra Kaffekande MONIX M640009

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Bra Kaffekande MONIX M640009

Noir aluminium kaffemaskine med non stick belægning. Håndtag lavet af termobestandig bakelit med ergonomisk format. Mat sort udvendig finish.
Indvendigt design af kedlen uden kanter for en mere behagelig rengøring. Må ikke rengøres i opvaskemaskine. Alle typer brande undtagen induktion.
9 kopper.


Specifikationer:

MONIX Noir M640009 kaffemaskine, aluminium, non stick, mat sort, alle typer brændere undtagen induktion. 9 kopper


Ønsker du flere hjem, have og gør-det-selv varer fra Bra? Hos bricoinn, din online hjem, have og gør-det-selv butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af hjem, have og gør-det-selv varer, og andet Bra Kaffekande MONIX M640009. Lige nu har vi Bra Kaffekande MONIX M640009 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for hjem, have og gør-det-selv udstyr.

Funktioner Bra Kaffekande MONIX M640009

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up