Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Elektricitet og Domotik

Elektricitet og Domotik

Find et bredt udvalg af Elektricitet og Domotik-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektricitet og husautomatisering

Mærker for Elektricitet og husautomatisering

Hvad er smart home enheder?

Smart home enheder , også kendt som hjemmeautomatiseringsenheder eller tilsluttede enheder, er elektroniske enheder eller apparater, der er udstyret med trådløs kommunikation og internetforbindelse. Disse enheder er designet til at forbedre bekvemmelighed, effektivitet og kontrol i et hjemmemiljø ved at tillade brugere at fjernovervåge, kontrollere og automatisere forskellige aspekter af deres hjem.

Alarmer og dørklokker
Alarmer og klokker er de enheder, der producerer en høj ringelyd for at advare eller minde dig om noget, som nogen står ved døren eller advarer dig mod fare.

Celler og batterier
Batterier er de enheder, der kan inducere elektrisk strøm fra de kemiske reaktioner, der sker i dem, bruges til at levere strøm til enhederne, så enhederne fungerer korrekt.

Detektorer og sensorer
Hjemmesensorer og detektorer er enheder designet til at overvåge og detektere forskellige miljøforhold eller farer i et hjem. De fungerer som en væsentlig del af hjemmets sikkerhed, sikkerhed og automatiseringssystemer og giver tidlige advarsler og advarsler for at beskytte beboere og ejendom. Du kan få dem fra Orbegozo , Edm , Bosch , Philips , Oem , Xiaomi og Lumineo .

Fejlstrømsenhed og beskyttelser
En reststrømsenhed RCD er en elektrisk sikkerhedsanordning designet til at beskytte mod elektrisk stød og elektrisk brand. Også kendt som en jordfejlskredsløbsafbryder GFCI i nogle regioner, overvåger en RCD kontinuerligt strømmen af elektrisk strøm i et kredsløb.

Digitale assistenter
Digitale assistenter er software baserede virtuelle agenter eller applikationer, der bruger kunstig intelligens AI og naturlig sprogbehandling NLP teknologier til at give brugerne information, udføre opgaver og hjælpe med forskellige aktiviteter. Disse assistenter er designet til at forstå og reagere på menneskelige stemme eller tekstkommandoer, så brugerne kan interagere med dem på en samtale måde.

Elektriske kabler
Elektriske kabler er en gruppe af en eller flere ledninger, der fungerer side om side eller bundet, og som bruges til at tage elektrisk strøm. Der findes mange forskellige slags elektriske kabler .

Elektriske paneler
Elektriske paneler er komponenterne i en strømforsyningsopsætning, der adskiller elektriske strømledninger i underpaneler, mens de leverer en beskyttelsesafbryder eller afbryder.

Elektriske termometre
Elektriske termometre er bevægelige og kan detektere temperaturændringer ved at bruge en termofølsom gadget, hvor den elektriske modsætning skifter som reaktion på temperaturskift.

Generatorer
Generatorer er enheder eller maskiner, der omdanner mekanisk energi til elektrisk energi. De bruges almindeligvis til at levere elektricitet i situationer, hvor en pålidelig strømforsyning ikke er tilgængelig, eller under strømafbrydelser.

Strømskinne og forlængerledninger
Strømskinne og forlængerledninger er elektrisk tilbehør, der bruges til at udvide rækkevidden af stikkontakter og give flere stikkontakter til tilslutning af enheder. Selvom de tjener lignende formål, er der nogle forskelle mellem de to:
En strømskinne , også kendt som en strømstang eller stikkort, er en enhed, der typisk har en række af flere stikkontakter i en enkelt enhed.
En forlængerledning er et fleksibelt elektrisk kabel med et stik i den ene ende og en eller flere udtag i den anden ende. Det giver dig mulighed for at udvide rækkevidden af en eksisterende strømkilde.

Smart belysning
Smart belysning er en progressiv metode til at oplyse dit hus. Smarte LED pærer inkluderer software, der linker til en app, smarthusassistent eller andre smarte apparater, så du kan gøre dem automatiske og administrere dem med fjernbetjeninger.

Solpaneler
Solpaneler samler strøm fra Solen og omdanner den til strøm, der kan bruges til at drive huse eller industrier. Disse paneler kan bruges til at hjælpe en bygnings elektricitet eller levere strøm til fjerne steder.

Afbrydere og stikkontakter
Kontakter og stikkontakter tillader kontakt mellem to forskellige procedurer på identiske eller forskellige enheder. De gør det muligt at forbinde elektriske forsyninger med den direkte strømreserve og kan variere i spænding og strøm.