up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Fiskars Flækningsøkse X11-S

Fiskars Flækningsøkse X11-S

plus
Fiskars

Fiskars Flækningsøkse X11-S

Produktbeskrivelse Fiskars Flækningsøkse X11-S

FUNKTIONER:
Type: Opdelingsøkse
Længde (mm): 444
Hovedvægt (g): 840
Vægt (g): 1100


Er du vild med Fiskars Flækningsøkse X11-S? Kig i vores hjem, have og gør-det-selv afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Manuelt værktøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye hjem, have og gør-det-selv produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Manuelt værktøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Fiskars Flækningsøkse X11-S

Farve
Søvfarvet

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up