Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Hardware

Hardware hjem, have og gør-det-selv

Find et bredt udvalg af Hardware-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Hardware

Mærker for Hardware

Tips til at kende de bedste gør det selv værktøjer

Kompressorer
Kompressorer er mekaniske enheder, der bruges til at øge trykket af en gas eller luft ved at reducere dens volumen. De bruges almindeligvis i forskellige industrier og applikationer, hvor der kræves trykluft eller gas til at drive værktøj, udstyr eller industrielle processer.
Kompressorer fungerer ved at trække luft eller gas ind og derefter mekanisk reducere dens volumen og derved øge trykket. Denne komprimerede luft eller gas kan derefter opbevares i tanke eller bruges direkte til specifikke formål.
Kompressorer drives af elektriske motorer, dieselmotorer eller benzinmotorer, afhængigt af størrelse og anvendelse.
Der findes forskellige typer kompressorer , hver med sine egne driftsegenskaber og anvendelser. Nogle almindelige typer omfatter stempelkompressorer, skruekompressorer, centrifugalkompressorer og scrollkompressorer.

Dyvler og skruer
Dyvler og skruer er almindeligt anvendte fastgørelsesmidler i træbearbejdnings og byggeprojekter. De tjener forskellige formål og har unikke egenskaber, der gør dem velegnede til forskellige anvendelser. Dyvler er cylindriske stænger typisk lavet af træ, metal eller plastik. De bruges til at forbinde to stykker materiale, normalt træ, ved at indsætte dyvlen i matchende huller boret i hvert stykke. Dyvlen skaber en stærk og sikker forbindelse ved at give strukturel støtte og forhindre sideværts bevægelse mellem stykkerne. Dyvler bruges ofte til møbelfremstilling, møbelsnedkeri og andre træbearbejdningsapplikationer, hvor præcis justering og styrke er afgørende.
Skruer er på den anden side gevindbefæstelser lavet af metal, typisk stål eller rustfrit stål. Skruer er alsidige fastgørelseselementer, der bruges til forskellige formål, herunder at forbinde to eller flere stykker materiale, fastgøre genstande til overflader eller yde strukturel støtte. De tilbyder stærk holdekraft og fås i en lang række størrelser og typer, såsom træskruer, maskinskruer og selvskærende skruer.

Lommelygter og håndlamper
Lommelygter og håndlamper er bærbare belysningsenheder, der almindeligvis bruges til belysning i forskellige situationer. De giver en praktisk og bærbar lyskilde.
Strømkilden til en lommelygte er normalt batterier eller genopladelige celler, som giver den elektriske energi til at drive lyskilden. Lyskilden er typisk en glødepære eller en LED Light Emitting Diode. Når strømmen er tændt, udsender lyskilden en lysstråle, der kan rettes til et bestemt område eller objekt ved at justere lommelygtens reflektor eller linse.

Stiger
Stiger er sæt trin med en stang på hver flanke. Målet med en stige er at gå til høje steder og punkter sikkert. De er ubesværet at flytte og er alsidige.

Hylder
Hylder er vandrette overflader eller platforme, der bruges til opbevaring og organisering af forskellige genstande. De er almindelige funktioner i hjem, kontorer, butikker og andre miljøer, hvor der er behov for opbevarings og displayløsninger. Hylder er typisk fastgjort til vægge, fritstående enheder eller integreret i møbler for at give lagerplads og lette organisationen. De kan være lavet af træ, metal, glas, plast eller en kombination af disse materialer.

Trillebøre
Trillebøre er små utilstoppede vogne med én hvirvel og hold, der bruges til at trække genstande, for eksempel i græsarealer. De er et af de mest nyttige udendørsinstrumenter, du vil opdage.

Arbejdsbænke
Arbejdsborde er robuste, flade overflader designet til forskellige typer arbejde, såsom træbearbejdning, metalbearbejdning, håndværk og andre praktiske aktiviteter. De giver et dedikeret arbejdsområde, hvor enkeltpersoner kan udføre opgaver effektivt og komfortabelt.
Et typisk arbejdsbord består af en solid, slidstærk bordplade understøttet af ben eller en ramme. Bordpladen er ofte lavet af træ, metal eller en kombination af materialer, der kan modstå hårdt brug og modstå skader fra værktøj og materialer. Arbejdsbordets dimensioner kan variere afhængigt af den påtænkte brug, tilgængelig plads og personlige præferencer.

Værkstedsmaskiner
Værkstedsmaskiner refererer til en række elektriske værktøjer, udstyr og maskiner, der bruges i industrielle omgivelser, værksteder, produktionsfaciliteter og andre miljøer, hvor der udføres praktisk arbejde. Disse maskiner er designet til at hjælpe med produktion, fremstilling, montering og reparation af forskellige materialer og komponenter.

Mere om hardware:
Mere om hardware omfatter beslag, lim, silikoner og tætningsmidler, kroge, sikkerhedssko, vindues og dørtilbehør, bånd, værktøjskasser, wirer og reb, ventilation, stærke kasser, svejsning, hængelåse og bolte, måleværktøj og postkasser. Du kan købe disse gør det selv værktøjer fra disse mærker: Edm , Prosperplast , Makita , Fiskars , Atmosphera , Bosch , og Karcher .