up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Makita GA5030R Angle

Makita GA5030R Angle

Makita GA5030R Angle

plus
Makita

Makita GA5030R Angle

Produktbeskrivelse Makita GA5030R Angle

FUNKTIONER:
Kropsdiameter: 57 mm
Hjulstørrelse: 125 mm
Spindelstørrelse: M14x2 mm
Vægt: 1,8 kg


Leder du efter gode kvalitets Skæreskiver, så vil vores udvalg i Skæreskiver, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Makita GA5030R Angle, til kun 49.49 $ og på lager. bricoinn er det bedste sted at købe hjem, have og gør-det-selv udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Makita GA5030R Angle, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Makita GA5030R Angle

Farve
Sort
Blå
Produkttype
Grinder

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up