up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Metabo Stiksav STEB 65

Metabo Stiksav STEB 65

Metabo Stiksav STEB 65

Metabo Stiksav STEB 65

plus
Metabo

Metabo Stiksav STEB 65

Produktbeskrivelse Metabo Stiksav STEB 65

Specifikationer:

Affasningskapacitet (maks.): 45 °.
Skæredybde i træ: 6,5 cm
Slaglængde: 1,8 cm
Skæredybde i ulegeret stål: 1,8 cm.
Strømkilde: AC
Indgangseffekt: 450 W
Udgangseffekt: 230 W.
Vægt: 1,9 kg.
Ingen belastningsslaghastighed: 3000 spm


Med Metabo Stiksav STEB 65, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Metabo og deres hjem, have og gør-det-selv produkter, besøg da Elektriske værktøjer kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. bricoinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Metabo Stiksav STEB 65

Farve
Grøn
Produkttype
Save

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up