up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Bosch Induktiolevy Serie 6 PID651FC1E 60 Cm

Bosch Induktiolevy Serie 6 PID651FC1E 60 Cm

Bosch Induktiolevy Serie 6 PID651FC1E 60 Cm

plus
Bosch

Bosch Induktiolevy Serie 6 PID651FC1E 60 Cm

Tuotekuvaus Bosch Induktiolevy Serie 6 PID651FC1E 60 Cm

Bosch Serie 6 PID651FC1E. Laitteen sijoitus: Sisäänrakennettu, Liesityyppi: Vyöhyke-induktioliesi. Ohjauksen tyyppi: Kosketus, Ohjausasento: Edessä, Näytön tyyppi: LED. Leveys: 592 mm, Syvyys: 522 mm, Korkeus: 51 mm
Jos haluat ostaa Bosch:n parhaita Keittiöttuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! bricoinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Bosch:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista koti, puutarha ja tee-se-itsetuotteistamme, kuten Bosch Induktiolevy Serie 6 PID651FC1E 60 Cm. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Bosch Induktiolevy Serie 6 PID651FC1E 60 Cm kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Bosch Induktiolevy Serie 6 PID651FC1E 60 Cm

Väri
Musta
Energy type
Sähköinen
Levymallit
Induktio

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up