up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Campingaz Grilli Xpert 200 L Vario

Campingaz Grilli Xpert 200 L Vario

plus
Campingaz

Campingaz Grilli Xpert 200 L Vario

Tuotekuvaus Campingaz Grilli Xpert 200 L Vario

Xpert 200 L Vario kaasugrilli on käytännöllinen ja luotettava, ja se on loistava valinta aloitteleville grillaajille. Sen yksinkertainen mutta vankka rakenne sisältää useita huolellisesti harkittuja ominaisuuksia, ja sen kestävä teräsvaunu helpottaa liikkumista puutarhassa.

Grilli sisältää kaksi täysin säädettävää teräspoltinta, jotka tuottavat vahvaa ja tasaista lämpöä ja ovat täysin säädettävissä täydellisesti kypsennetyn ruoan saavuttamiseksi. Suuri keittotaso tarjoaa runsaasti tilaa ruoanlaittoon koko perheelle ja polttimien sytytys on helppoa Xpertin kätevän Piezo-sytytyksen ansiosta. Integroidun lämpömittarin avulla on helppo pitää lämpötilaa silmällä, ja grillissä on myös kiertotoiminto, joka lisää ruoanlaiton monipuolisuutta.

Xpert 200 L Variossa on vankka teräsvaunu, jossa on kaksi kestävää sivupöytää, joissa on työkalukoukut. Pyörillä varustetussa vaunussa on integroitu etuhylly, ja sitä on helppo liikuttaa. Vahvistetun pohjansa ansiosta grillin vaunuun mahtuu siististi kaasupullo.


Tekniset tiedot:

Keittopinta (cm²): 1800
Keittomitat (cm): 54 x 34 cm
Poltin: Perinteinen poltin
Polttimien lukumäärä: 2
Teho: 7100W
Kaasunkulutus: 515 g/h
Keittopinnan materiaali: Emaloitu leimattu teräs
Keittopinnan kokoonpano: ritilä / parila
Keittokorkeus: 85 cm
Sytytys: Piezo
Lämpömittari: Kyllä
Sivupöydät: 2
Taitettavat sivupöydät: Kyllä
Kannen materiaali: Maalattu teräs
Vaunun materiaali: Teräs
Pyörät: 2 isoa
Sylinterin tuki: Kyllä
Paino: 21 kg
Mitat (P x L x K) cm (avoin): 108 x 48 x 124 cm
Mitat (P x L x K) cm (suljettu): 78 x 48 x 99 cmJos etsit korkealaatuisia Grillit tuotteita, siinä tapauksessa Grillit täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Campingaz Grilli Xpert 200 L Vario:a, jonka tämänhetkinen hinta on 208.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bricoinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia koti, puutarha ja tee-se-itse varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Campingaz Grilli Xpert 200 L Vario:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Campingaz Grilli Xpert 200 L Vario

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Grillit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up