up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Domo pack living Matkalaukun Kenkäteline 40x36 Cm

plus
Domo pack living

Domo Pack Living Matkalaukun Kenkäteline 40x36 Cm

Tuotekuvaus Domo pack living Matkalaukun Kenkäteline 40x36 Cm

Huopa säilytyslaatikko xl bon ton 95x45x18cm


Tekniset tiedot:

Paino: 0,1200 KG
Mitat: 95 x 45 x 18 cm


Ostaessasi Domo pack living Matkalaukun Kenkäteline 40x36 Cm:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Domo pack living Matkalaukun Kenkäteline 40x36 Cm-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bricoinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, koti, puutarha ja tee-se-itse-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Domo pack living:n kokoelmaan ja täydentää koti, puutarha ja tee-se-itse varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Domo pack living Matkalaukun Kenkäteline 40x36 Cm

Väri
Harmaa
Tuotetyyppi
Laukut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up