up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fiskars Halkaisukirves X11-S

Fiskars Halkaisukirves X11-S

plus
Fiskars

Fiskars Halkaisukirves X11-S

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Fiskars Halkaisukirves X11-S

OMINAISUUDET:
Tyyppi: Halkaisukirves
Pituus (mm): 444
Pään paino (g): 840
Paino (g): 1100


Jos pidät Fiskars Halkaisukirves X11-S:sta, tutustu myös muihin Fiskars:n koti, puutarha ja tee-se-itsetuotteisiin Käsityökalut osastollamme ja Metsätyökalut katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bricoinn:ssa, omassa koti, puutarha ja tee-se-itse verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Fiskars Halkaisukirves X11-S

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up