up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fiskars Log Tong WoodXpert

Fiskars Log Tong WoodXpert

Fiskars Log Tong WoodXpert

Fiskars Log Tong WoodXpert

plus
Fiskars

Fiskars Log Tong WoodXpert

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Fiskars Log Tong WoodXpert

Tukkipihdit mahdollistavat tehokkaan yhdellä kädellä tukkien nostamisen ja kääntämisen, ja äskettäin uudistettu WoodXpert on suunniteltu mukavuutta ja hallintaa kädessä. Työkalun näkyvä oranssi SoftGrip™-kahva tarttuu mukavasti kaikkiin käden sormiin, kun taas teräväkärkiset booriteräspihdit voidaan avata siististi yhdellä kädellä kätevästi sijoitettavan käyttöliipaisimen ansiosta. Sen lisäksi, että mukana tulee tukeva kotelo, tässä työkalussa on myös turvaluukkupidike, joka mahdollistaa turvallisen säilytyksen vyölenkissä, kun sitä ei käytetä.


Ominaisuudet:

Tukkien nosto ja kuljetus.
Tukkien käsittely ja järjestely.
Muovinen kotelo helpottaa kantamista työkaluhihnalla


Tekniset tiedot

Pituus: 303mm

Osta nyt Fiskars Log Tong WoodXpert niinkin edulliseen hintaan kuin 47.99 $. Fiskars:n valmistama Log Tong WoodXpert:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bricoinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille koti, puutarha ja tee-se-itsetuotteille. Tarkastele kaikkia Käsityökalut-osastomme Metsätyökalut:a.

Ominaisuudet Fiskars Log Tong WoodXpert

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up