up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kekai Parafiini. Vaha-ja Puuhirsi KT0521 1.1kg

plus
Kekai

Kekai Parafiini. Vaha-ja Puuhirsi KT0521 1.1kg

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kekai Parafiini. Vaha-ja Puuhirsi KT0521 1.1kg

Kekai.

Parafiini-, vaha- ja puusahan sekoitettu runko, mitat 1.

30 x 7.

5 cm 1.

10 kg.
Tervetuloa Kekai Parafiini. Vaha-ja Puuhirsi KT0521 1.1kg erikoistarjoukseemme. bricoinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia koti, puutarha ja tee-se-itsevarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa koti, puutarha ja tee-se-itsetuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Uunit.

Ominaisuudet Kekai Parafiini. Vaha-ja Puuhirsi KT0521 1.1kg

Väri
Ruskea

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up