Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Laitteisto

Laitteisto koti, puutarha ja tee-se-itse

Löydä laaja valikoima tuotteita Laitteisto tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laitteisto

n merkit Laitteisto

Vinkkejä parhaiden DIY työkalujen tuntemiseen

Kompressorit
Kompressorit ovat mekaanisia laitteita, joita käytetään lisäämään kaasun tai ilman painetta vähentämällä sen tilavuutta. Niitä käytetään yleisesti eri teollisuudenaloilla ja sovelluksissa, joissa paineilmaa tai kaasua tarvitaan työkalujen, laitteiden tai teollisuusprosessien tehostamiseen.
Kompressorit toimivat ottamalla sisään ilmaa tai kaasua ja vähentämällä sitten mekaanisesti sen tilavuutta, mikä lisää painetta. Tämä paineilma tai kaasu voidaan sitten varastoida säiliöihin tai käyttää suoraan tiettyihin tarkoituksiin.
Kompressorit toimivat sähkö , diesel tai bensiinimoottoreilla koosta ja sovelluksesta riippuen.
Saatavilla on erilaisia kompressoreita , joista jokaisella on omat toimintaominaisuudet ja sovelluksensa. Joitakin yleisiä tyyppejä ovat mäntäkompressorit, pyörivät ruuvikompressorit, keskipakokompressorit ja rullakompressorit.

Tapit ja ruuvit
Tapit ja ruuvit ovat yleisesti käytettyjä kiinnikkeitä puuntyöstö ja rakennusprojekteissa. Ne palvelevat erilaisia tarkoituksia ja niillä on ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka tekevät niistä soveltuvia erilaisiin sovelluksiin. Tapit ovat lieriömäisiä tankoja, jotka on tyypillisesti valmistettu puusta, metallista tai muovista. Niitä käytetään yhdistämään kaksi materiaalia, yleensä puuta, työntämällä tappi kuhunkin kappaleeseen porattuihin vastaaviin reikiin. Tappi muodostaa vahvan ja varman liitoksen tarjoamalla rakenteellista tukea ja estämällä sivuttaisliikkeen kappaleiden välillä. Tappeja käytetään usein huonekalujen valmistuksessa, kalusteissa ja muissa puuntyöstösovelluksissa, joissa tarkka kohdistus ja lujuus ovat välttämättömiä.
Ruuvit puolestaan ovat metallista, tyypillisesti teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kierteitettyjä kiinnikkeitä. Ruuvit ovat monipuolisia kiinnikkeitä, joita käytetään eri tarkoituksiin, kuten kahden tai useamman materiaalikappaleen liittämiseen, esineiden kiinnittämiseen pintoihin tai rakenteellisen tuen tarjoamiseen. Ne tarjoavat vahvan pitovoiman, ja niitä on saatavana laajassa valikoimassa kokoja ja tyyppejä, kuten puuruuveja, koneruuveja ja itsekierteittäviä ruuveja.

Taskulamput ja käsilamput
Taskulamput ja käsilamput ovat kannettavia valaistuslaitteita, joita käytetään yleisesti valaisemaan eri tilanteissa. Ne tarjoavat kätevän ja kannettavan valonlähteen.
Taskulamppujen virtalähde on yleensä paristot tai ladattavat kennot, jotka tarjoavat sähköenergiaa valonlähteen virtalähteeksi. Valonlähde on tyypillisesti hehkulamppu tai LED Light Emitting Diode. Kun virta kytketään päälle, valonlähde lähettää valonsäteen, joka voidaan suunnata tietylle alueelle tai kohteeseen säätämällä taskulampun heijastinta tai linssiä.

Tikkaat
Tikkaat ovat portaita, joiden jokaisessa kyljessä on tanko. Tikkaiden tavoitteena on mennä korkeille paikoille ja pisteisiin turvallisesti. Ne ovat vaivattomia liikkua ja ovat monipuolisia.

Hyllyt
Hyllyt ovat vaakasuuntaisia pintoja tai tasoja, joita käytetään erilaisten tavaroiden säilyttämiseen ja järjestämiseen. Ne ovat yleisiä kodeissa, toimistoissa, myymälöissä ja muissa ympäristöissä, joissa tarvitaan säilytys ja näyttöratkaisuja. Hyllyt kiinnitetään yleensä seiniin, vapaasti seisoviin yksiköihin tai integroidaan huonekaluihin, jotta ne tarjoavat säilytystilaa ja helpottavat järjestämistä. Ne voidaan valmistaa puusta, metallista, lasista, muovista tai näiden materiaalien yhdistelmästä.

Kottikärryt
Kottikärryt ovat pieniä, tukkeutumattomia vaunuja, joissa on yksi pyörre ja kiinnitys, joita käytetään tavaroiden kuljetukseen esimerkiksi nurmikolla. Ne ovat yksi hyödyllisimmistä ulkoilmainstrumenteista, joita löydät.

Työpenkit
Työpöydät ovat tukevia, tasaisia pintoja, jotka on suunniteltu erilaisiin töihin, kuten puuntyöstöön, metallintyöstöön, askarteluun ja muihin käytännön toimintoihin. Ne tarjoavat erillisen työtilan, jossa ihmiset voivat suorittaa tehtäviä tehokkaasti ja mukavasti.
Tyypillinen työpöytä koostuu tukevasta, kestävästä pöytälevystä, joka on tuettu jaloilla tai rungolla. Pöytälevy on usein valmistettu puusta, metallista tai materiaalien yhdistelmästä, joka kestää kovaa käyttöä ja kestää työkalujen ja materiaalien aiheuttamia vaurioita. Työpöydän mitat voivat vaihdella käyttötarkoituksen, käytettävissä olevan tilan ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Työpajan koneet
Työpajakoneilla tarkoitetaan erilaisia sähkötyökaluja, laitteita ja koneita, joita käytetään teollisuusympäristöissä, työpajoissa, tuotantolaitoksissa ja muissa ympäristöissä, joissa tehdään käytännön työtä. Nämä koneet on suunniteltu auttamaan erilaisten materiaalien ja komponenttien tuotannossa, valmistuksessa, kokoonpanossa ja korjauksessa.

Lisää laitteistosta:
Lisää laitteistoista ovat kannattimet, liimat, silikonit ja tiivisteet, koukut, turvakengät, ikkuna ja ovitarvikkeet, nauhat, työkalulaatikot, johdot ja köydet, tuuletus, vahvat laatikot, hitsaus, riippulukot ja pultit, mittaustyökalut ja postilaatikot. Voit ostaa näitä tee se itse työkaluja näiltä merkeiltä: Edm , Prosperplast , Makita , Fiskars , Atmosphera , Bosch ja Karcher .