Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kodin siistiminen ja puhdistaminen

Kodin siistiminen ja puhdistaminen

Löydä laaja valikoima tuotteita Kodin siistiminen ja puhdistaminen tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lajittelu ja puhdistus

n merkit Lajittelu ja puhdistus

Vinkkejä kodin siivoamiseen ja järjestämiseen

Kylpyhuoneen säilytystila :
Kylpyhuoneen säilytystilaa käytetään hygieniatuotteiden, kuten suuveden, kasvoveden, kontaktiveden, kerman jne. säilyttämiseen. Sijoita kylpyhuoneen säilytystila mahdollisimman lähelle pesualtaan. Kylpyhuoneen säilytystilaa kutsutaan myös kylpyhuoneen kaappiksi. Se sijoitetaan pesualtaan alle, wc istuimen yläpuolelle ja pesualtaan päälle. Massiivipuu ja vaneri ovat paras materiaali kylpyhuoneen säilytykseen.

Kylpyhuonetarvikkeet :
Kylpyhuonetarvikkeet ovat lisävarusteita, kuten pyyhetelineet, saippuaastiat, kylpyhyllyt, kylpyammeet jne. Nämä tuotteet on suunniteltu kylpyhuoneeseen ja ne lisäävät kylpyhuoneeseen esteettistä ilmettä. Voit ostaa kylpyhuonetarvikkeita osoitteesta Vileda , Gimi , Edm , 5 five , Karcher , Oem , Atmosphera ja Masso .

Luudat, mopit ja pölylaput :
Luudat, mopit ja pölylaput ovat siivousvälineitä. Luudat, mopit ja roskalaput koostuvat tyypillisesti kahvasta, joka on kiinnitetty päähän, joka sisältää filamentteja, kangasta ja harjaksia. Niitä käytetään lian ja pölyn puhdistamiseen pinnalta. Pölyastiat puhdistavat tehokkaammin kuin luudat.

Puhdistustuotteet :
Puhdistusaineita käytetään lian, tahrojen ja epämiellyttävien hajujen poistamiseen pinnalta. Puhdistusaineet ylläpitävät terveelliset olosuhteet sekä kotona että työtilassa. Mikrokuituliinat, litteä moppi, vetolasta, kumikäsineet, wc harjat ja pölynimurit ovat puhdistusaineita. Näissä tuotteissa käytetään kemikaaleja. Esimerkiksi pesuaineissa, astianpesuaineissa ja valkaisuaineissa.

Siivousvälineet :
Niitä käytetään poistamaan likaa, tahroja ja likaa eri pinnoilta, mikä varmistaa hygieenisen ja siistin ympäristön.
Joitakin yleisiä siivousvälineitä ovat:

Luudat : Käytetään lakaisuun ja lian ja roskien keräämiseen lattioista, yleensä kahvaan kiinnitetyistä harjaksista.
Harjat : Erityyppisiä harjoja, kuten hankausharjoja ja wc harjoja, käytetään hankaukseen ja pintojen puhdistamiseen, jotka vaativat hieman ylimääräistä vaivaa.
Roskalaput : Käytetään yhdessä harjojen kanssa lakaistun lian ja roskien keräämiseen.
Sienet : Tyypillisesti pehmeästä materiaalista valmistettuja sieniä käytetään astioiden pesuun, pintojen pyyhkimiseen ja yleispuhdistukseen.
Puhdistusliinat : Nämä voivat olla mikrokuituliinoja tai muita pehmeitä liinoja, joita käytetään pintojen pölyämiseen, pyyhkimiseen ja kiillottamiseen.
Pölynimurit : Nämä sähkölaitteet käyttävät imua lian ja roskien poistamiseen lattioilta, matoilta ja muilta pinnoilta.
Pölynpuhdistimet : Käytetään pölyn poistamiseen ja vaikeapääsyisten paikkojen, kuten kattojen, hyllyjen ja kulmien, puhdistamiseen.
Ikkunanpuhdistustyökalut : Näitä ovat lasipintojen puhdistamiseen käytettävät kumilastat ja ikkunanpesurit.
Puhdistuskäsineet : Suojaa kädet käsitellessäsi puhdistuskemikaaleja ja likaisia pintoja.
Pesurit ja hankauskoneet : Käytetään kovien tahrojen ja lian puhdistamiseen astioista, kattiloista ja pannuista.
Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä saatavilla olevista erilaisista puhdistusvälineistä , ja välineiden valinta riippuu siivoustehtävän tyypistä ja puhdistettavasta pinnasta. Siivousvälineiden säännöllinen käyttö auttaa ylläpitämään puhtaan ja hygieenisen asuin tai työtilan.

Lisää lajittelusta :
Laatikoita käytetään niiden sisällön säilyttämiseen tai kuljettamiseen. Niitä on saatavana monessa koossa. Kylpyhuonetarvikkeet ja tarvikkeet ovat meikkituotteita, kuten kylpyhuoneen valaistus, hyllyt, annostelija ja hammasharjan pidike. Pyykkiliinat kuivaavat vaatteesi lämpimällä kuivalla säällä. Vaatehyllyjä ja kenkähyllyjä käytetään takkien ja takkien ripustamiseen sekä kenkien säilytykseen. Vaatekoreja käytetään vaatteiden kuljettamiseen ja ne on valmistettu muovista.