up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Metabo Palapeli STEB 65

Metabo Palapeli STEB 65

Metabo Palapeli STEB 65

Metabo Palapeli STEB 65

plus
Metabo

Metabo Palapeli STEB 65

Tuotekuvaus Metabo Palapeli STEB 65

Tekniset tiedot:

Viistekapasiteetti (enintään): 45 °.
Leikkuusyvyys puussa: 6,5 cm
Iskun pituus: 1,8 cm
Leikkuusyvyys seostamattomasta teräksestä: 1,8 cm.
Virtalähde: AC
Syöttöteho: 450 W
Lähtöteho: 230 W.
Paino: 1,9 kg.
Kuormittamaton iskunopeus: 3000 spm


Ostaessasi Metabo Palapeli STEB 65:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Metabo Palapeli STEB 65-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bricoinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, koti, puutarha ja tee-se-itse-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Metabo:n kokoelmaan ja täydentää koti, puutarha ja tee-se-itse varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Metabo Palapeli STEB 65

Väri
Vihreä
Tuotetyyppi
Sahat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up