up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Plastiken Integroitu Parvekkeen Istutuslevy Antrasiittituella 74807 40x24 Cm

plus
Plastiken

Plastiken Integroitu Parvekkeen Istutuslevy Antrasiittituella 74807 40x24 Cm

Tuotekuvaus Plastiken Integroitu Parvekkeen Istutuslevy Antrasiittituella 74807 40x24 Cm

Kylvökone integroidulla levyllä 40x24cm + antrasiittituet


Tekniset tiedot:

Paino: 0,6460 KG
Mitat: 40 x 24 cm
Materiaali: polypropeeniHaluaisitko hankkia itsellesi suositun Plastiken Integroitu Parvekkeen Istutuslevy Antrasiittituella 74807 40x24 Cm:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Ruukut ja istutusastiat kokoelmasta, koti, puutarha ja tee-se-itse kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bricoinn:stä löydät parhaat koti, puutarha ja tee-se-itse tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Puutarhanhoito:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Plastiken Integroitu Parvekkeen Istutuslevy Antrasiittituella 74807 40x24 Cm

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Kukkaruukut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up