up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Weber Grilli Ja Parila Grillaukseen 8858

plus
Weber

Weber Grilli Ja Parila Grillaukseen 8858

Tuotekuvaus Weber Grilli Ja Parila Grillaukseen 8858

Lasitettu pinnoite. Yhteensopiva Gourment Bbq System Decocation Grid -ritilän kanssa maksimaalisen vakauden takaamiseksi käytön aikana.


Tekniset tiedot:

- Paino: 6,24 kg
- Materiaali: lasitettu valurauta
- Mitat: 36,3x35,81x2,87 cm
Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bricoinn:ssa, omassa koti, puutarha ja tee-se-itsevarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Grillittuotteita suoraan Weber:lta. Kysy meiltä lisää koti, puutarha ja tee-se-itsetuotteista, kuten Weber Grilli Ja Parila Grillaukseen 8858, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Weber Grilli Ja Parila Grillaukseen 8858

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Grillit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up