up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Κηπουρική σπίτι, Κήπος και DIY

Κηπουρική

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Κηπουρική για σπίτι, Κήπος και diy. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο bricoinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Κηπουρική

Οι μάρκες της Κηπουρική

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο κηπουρικής;

Αρδευση

Η άρδευση είναι μια θεμελιώδης γεωργική πρακτική που περιλαμβάνει την τεχνητή εφαρμογή νερού στη γη ή στις καλλιέργειες για την προώθηση της ανάπτυξης των φυτών και την εξασφάλιση επαρκών επιπέδων υγρασίας για την ανάπτυξη των φυτών. Διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της γεωργίας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου οι βροχοπτώσεις είναι ανεπαρκείς ή αναξιόπιστες. Η διαδικασία της άρδευσης περιλαμβάνει την ελεγχόμενη παροχή νερού στα φυτά μέσω διαφόρων μεθόδων, όπως ψεκαστήρες, συστήματα σταγόνων ή επιφανειακή άρδευση. Αυτές οι τεχνικές στοχεύουν στην παροχή νερού απευθείας στη ριζική ζώνη του φυτού, διασφαλίζοντας αποτελεσματική χρήση του νερού και ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη. Η άρδευση προσφέρει πολλά οφέλη στη γεωργία. Πρώτον, βοηθά στη συμπλήρωση των φυσικών βροχοπτώσεων και παρέχει στα φυτά τις απαραίτητες απαιτήσεις σε νερό, ειδικά κατά τη διάρκεια ξηρών περιόδων ή σε ξηρές περιοχές. Διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας του εδάφους, η άρδευση υποστηρίζει την ανάπτυξη των φυτών, βελτιώνει τις αποδόσεις των καλλιεργειών και ενισχύει τη συνολική παραγωγικότητα.

Φυτοφάρμακα και παγίδες

Τα φυτοφάρμακα και οι παγίδες χρησιμοποιούνται από αγρότες σε γεωργικές εκτάσεις. Τα φυτοφάρμακα χρησιμοποιούνται στη γεωργία για τη διαχείριση των ζιζανίων, της προσβολής από έντομα και των μολύνσεων. Χρησιμοποιούνται για την καταστροφή ή την επιβράδυνση της ανάπτυξης των φυκών. Χρησιμοποιώντας διακριτές φερομόνες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγίδες για την παρατήρηση παρασίτων στόχων σε αγροτικούς ή οικιστικούς χώρους.

Γλάστρες και ζαρντινιέρες

Οι γλάστρες και οι ζαρντινιέρες είναι δοχεία ειδικά σχεδιασμένα για τη συγκράτηση και την έκθεση φυτών. Έρχονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και υλικά και χρησιμοποιούνται συνήθως στην κηπουρική, τον εξωραϊσμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Τα δοχεία είναι συνήθως κατασκευασμένα από υλικά όπως πηλό, κεραμικό, πλαστικό ή μέταλλο. Έχουν στρογγυλό ή κυλινδρικό σχήμα με ανοιχτή κορυφή και κοίλο εσωτερικό όπου μπορούν να αναπτυχθούν οι ρίζες του φυτού. Οι γλάστρες διαθέτουν συχνά τρύπες αποστράγγισης στο κάτω μέρος για να αποτρέψουν τη συσσώρευση νερού και την πρόκληση σήψης των ριζών. Μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα φυτών, συμπεριλαμβανομένων λουλουδιών, βοτάνων, λαχανικών και μικρών δέντρων.

Αντλίες άρδευσης

Οι αντλίες είναι συσκευές που μετακινούν υγρά με αυτοματοποιημένη δράση, που γενικά μετατρέπονται από ηλεκτρική ενέργεια σε υδραυλική ενέργεια. Οι αντλίες μπορούν να χωριστούν σε τρία κύρια σύνολα ανάλογα με τη διαδικασία που λειτουργούν για την κίνηση του ρευστού: αντλίες άμεσης ανύψωσης, εξώθησης και αντλίες βαρύτητας. Οι αντλίες λειτουργούν με κάποιο τρόπο και προσλαμβάνουν ενέργεια για να επιτύχουν μηχανική εργασία που οδηγεί το ρευστό.

Κάδοι απορριμμάτων

Οι κάδοι απορριμμάτων , που συνήθως αναφέρονται και ως κάδοι απορριμμάτων, κάδοι σκουπιδιών ή δοχεία απορριμμάτων, είναι δοχεία σχεδιασμένα για την απόρριψη και την προσωρινή αποθήκευση διαφόρων τύπων απορριμμάτων. Διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της καθαριότητας και της σωστής διαχείρισης των απορριμμάτων σε σπίτια, γραφεία, δημόσιους χώρους και άλλα περιβάλλοντα. Οι κάδοι απορριμμάτων διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και υλικά για να καλύπτουν διάφορες ανάγκες και ρυθμίσεις. Μπορούν να βρεθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, όπως κουζίνες, μπάνια, πάρκα, δρόμους και εμπορικούς χώρους. Τα κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κάδων απορριμμάτων περιλαμβάνουν πλαστικό, μέταλλο και μερικές φορές ξύλο. Οι πλαστικοί κάδοι είναι ελαφροί, ανθεκτικοί και ανθεκτικοί στην υγρασία και τη σκουριά, καθιστώντας τους κατάλληλους τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Οι μεταλλικοί κάδοι , όπως αυτοί από ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέρουν μια πιο στιβαρή και μακροχρόνια επιλογή, που χρησιμοποιούνται συχνά σε δημόσιους χώρους και χώρους υψηλής κυκλοφορίας.

Περισσότερα για την κηπουρική:
Περισσότερα για την κηπουρική περιλαμβάνουν εξαρτήματα τοποθέτησης, λιπάσματα και χώμα και εργαλεία. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα πράγματα από αυτές τις μάρκες: Vileda , Edm , Prosperplast , Gardiun , Fiskars , Decoris , Karcher , και Oem .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο