Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα Επιστροφές

Επιστροφές

Πρέπει να επιστρέψετε την αγορά σας; Είναι εύκολο και γρήγορο!

Ετοιμάστε ένα νέο δέμα και επισυνάψτε την ετικέτα επιστροφής εξωτερικά

Στείλτε το δέμα σας

Μετά την επαλήθευση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, θα γίνει η επιστροφή χρημάτων

Εκτεταμένη περίοδος επιστροφής: Οι παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν από τις 20 Νοεμβρίου 2023 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2023 μπορούν να επιστραφούν εντός 45 ημερών.

Πολιτική επιστροφών

Τοποθέτηση μιας παραγγελία

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών;

Έχετε 30 ημέρες για να αποφασίσετε αν το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς. Εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα για οποιοδήποτε προϊόν(ντα), υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν(ντα) δεν έχουν υποστεί ζημιά, είναι λερωμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή φθαρμένα και όλες οι ετικέτες δεν έχουν κοπεί. Αν, για παράδειγμα, επιθυμείτε άλλο μέγεθος ή άλλο χρώμα, θα πρέπει να κάνετε μια νέα παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θέλετε να επιστρέψετε κάτι; Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι πληρούνται τα ακόλουθα κριτήρια:

- Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 30 ημερών από την παραλαβή της αρχικής παραγγελίας σας για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, όπως προϊόντα που δεν επιτρέπουν την επιστροφή τους για λόγους υγιεινής ή προστασίας της υγείας, εάν έχει αποσφραγιστεί από εσάς μετά την παράδοση (για παράδειγμα καλλυντικά προϊόντα), ή ότι, μετά την παράδοση, αναμίχθηκαν χωριστά με άλλα προϊόντα. προϊόντα που μπορούν να επιδεινωθούν ή να λήξουν γρήγορα (για παράδειγμα, τρόφιμα ή προϊόντα που είναι αλλοιώσιμα ή υπόκεινται σε ημερομηνία λήξης) · σφραγισμένες εγγραφές ήχου ή βίντεο ή σφραγισμένο λογισμικό, εάν αυτά δεν είχαν κλείσει κατά την παράδοση. αγαθά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας ή σαφώς εξατομικευμένα, όπως προσαρμοσμένες μπότες, προσαρμοσμένες μπλούζες, προσαρμοσμένα γάντια ποδοσφαίρου ή σκι με τοποθετημένες συνδέσεις. Για οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, είναι απαραίτητο να την αποστέλλετε χωρίς ενεργό κλείδωμα, αποσυνδεδεμένη από την κινητή συσκευή, με επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και χωρίς κάρτες μνήμης.

- Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι αφόρετα και στην αρχική τους κατάσταση. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να περιλαμβάνουν τις ετικέτες και οποιαδήποτε συσκευασία, π.χ. τα παπούτσια πρέπει να επιστραφούν με τον αρχικό κουτί παπουτσιών. Παρακαλούμε να μην τοποθετείτε ετικέτες ή κολλητική ταινία απευθείας στην συσκευασία.

- Στην σπάνια περίπτωση που ένα προϊόν επιστρέφεται σε μας σε ακατάλληλη κατάσταση, ίσως χρειαστεί να το στείλουμε πίσω σε σας.

- Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής, η οποία ξεκινά κάνοντας ένα αίτημα επιστροφής μέσω της ενότητας Ο λογαριασμός μου.

- Τα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν την αποθήκη μας, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συσκευασμένα και δεν μπορούν να υποστούν φθορά στο δρόμο! Σας προτείνουμε να κρατήσετε μια απόδειξη της ταχυδρομικής αποστολής. Επιστροφές στη διεύθυνση μας: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Πώς μπορώ να επιστρέψω κάτι;

Για να επιταχύνετε τη διαδικασία της επιστροφής σας, μπορείτε να την επεξεργαστείτε από την ενότητα Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό μου

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε Οι αγορές μου. Παρακαλώ κάντε κλικ στην παραγγελία και επιλέξτε το/τα προϊόν/ντα που θα θέλατε να επιστρέψετε. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το λόγο επιστροφής και να εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Βήμα 2: Προετοιμάστε το δέμα σας

Μόλις εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής σας, παρακαλούμε να προετοιμάσετε το δέμα σας. Παρακαλούμε φροντίστε να στείλετε το/τα προϊόν/ντα πίσω σε άριστη συνθήκη(αχρησιμοποίητο, με τις ετικέτες, στην αρχική του συσκευασία) και χρησιμοποιήστε ένα νέο πακέτο / συσκευασία για να είστε σίγουροι ότι δεν θα κολλήσετε ετικέτες ή κολλητική ταινία απευθείας στην αρχική συσκευασία του προϊόντος.

Βήμα 3: Στείλτε το δέμα σας

Επισυνάψτε την ετικέτα επιστροφής στο εξωτερικό της συσκευασίας και στείλτε το δέμα στη διεύθυνση που αναγράφεται στην ετικέτα επιστροφής.

Βήμα 4: Επιστροφή χρημάτων

Όταν η επιστροφή σας είναι υπό επεξεργασία, θα λάβετε ένα αυτόματο email. Επίσης, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόλις έχουμε ολοκληρώσει την επιστροφή σας. Κάθε επιστροφή χρημάτων εκδίδεται αυτόματα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για να τοποθετήσετε την αρχική παραγγελία σας. Μπορεί να χρειαστούν έως και 14 εργάσιμες ημέρες (εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες) από την ημερομηνία της επιστροφής σας που παραδόθηκε πίσω στην αποθήκη μας και να ολοκληρωθεί.

Εάν θέλετε να ανταλλάξετε το προϊόν σας, θα πρέπει να το επιστρέψετε και στη συνέχεια να τοποθετήσετε μια νέα παραγγελία.

Τι θα συμβεί εάν λάβω ένα ελαττωματικό / κατεστραμμένο ή λανθασμένο προϊόν;

Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό / κατεστραμμένο ή λανθασμένο προϊόμ, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό μου: Σύνδεση

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε Οι αγορές μου.

Βήμα 2: Επιλέξτε παραγγελία / προϊόν

Παρακαλώ κάντε κλικ με τη σειρά και επιλέξτε το κατεστραμμένο / ελαττωματικό ή λανθασμένο προϊόν / ντα. Παρακαλώ επιλέξτε τον λόγο της επιστροφής σας.

Βήμα 3: Πληροφορίες / φωτογραφίες

Για να επεξεργαστούμε την αίτησή σας, σας ζητούμε να μας δώσετε μια σύντομη περιγραφή για το ελάττωμα, καθώς και τουλάχιστον μία εικόνα, όπου μπορεί να αποδειχθεί η ζημία / βλάβη / διαφορά. Εικόνες μπορεί να προσαρτηθούν άμεσαστην φόρμα. Σε περίπτωση που το δέμα σας έφτασε κατεστραμμένο και έχετε ήδη υπογράψει την παραλαβή, θα πρέπει να μας δώσετε μέσα σε 4 ημέρες πρόσθετες πληροφορίες, όπως:

Βήμα 4: Διαδικασία

Από τη στιγμή που θα λάβουμε κάθε απαιτούμενη πληροφορία, θα εξετάσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε παράπονα για τα ακόλουθα ελαττώματα:

- Κατεστραμμένα λόγω λανθασμένης ή έντονης χρήση.
- Αυξημένη εφίδρωση.
- Μεταφορά Χρώμα (δηλαδή τζιν που χρωματίζει κάλτσες μπλε).
- Κατεστραμμένα εξαιτίας εξωτερικούς παράγοντες, όπως η τριβή, αιχμηρά αντικείμενα ή χημικές ουσίες.
- Τα άκρα που προκαλούν σωματική δυσφορία π.χ. φουσκάλες.
- Εικόνα του κατεστραμμένου αντικείμενου.
- Εικόνα του δέματος, ετικέτα, καθώς και η βλάβη του δέματος.

Πώς μπορώ να πάρω την επιστροφή των χρημάτων μου;

Η επιστροφή χρημάτων μιας παραγγελίας διαρκεί 3-7 εργάσιμες ημέρες. Οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων θα εκδοθεί αυτόματα στη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την παραγγελία σας.
- Εάν η πληρωμή έγινε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν στον τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα.
- Εάν η πληρωμή έγινε μέσω PayPal, το ποσό της επιστροφής χρημάτων θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας στο PayPal. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης όταν η επιστροφή σας παραληφθεί στην αποθήκη μας και κανονικά θα πρέπει να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας εντός 48 ωρών από τη λήψη αυτού του email.

Σημείωση: Εάν έχετε λάβει ένα δώρο και επιθυμείτε να το επιστρέψετε για επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στο πρόσωπο που το αγόρασε αρχικά. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να σας προκαλέσει αυτό.

Εάν ο λόγος της επιστροφής δεν είναι ότι το προϊόν έφτασε κατεστραμμένο, ελαττωματικό ή λανθασμένο, δεν θα επιστρέψουμε τα έξοδα αποστολής ή οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την παραγγελία σας- θα επιστρέψουμε μόνο το κόστος του προϊόντος.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω ένα στοιχείο;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε το ίδιο προϊόν σε διαφορετικό μέγεθος ή άλλο εναλλακτικό προϊόν, πρέπει να επεξεργαστείτε μια νέα παραγγελία μέσω του ιστότοπού μας, πληρώνοντας ξανά τα έξοδα αποστολής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΕΣ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά μεταξύ του μεγέθους που έχετε παραγγείλει και του μεγέθους που αναγράφεται στην ετικέτα ορισμένων άρθρων και επωνυμιών, αλλά μην ανησυχείτε, αυτό είναι λόγω της ισοδυναμίας μεταξύ των διεθνών μεγεθών (π.χ. το μέγεθος 38 στην Ισπανία ισοδυναμεί με 36 στη Γερμανία). Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τα πάντα ήρεμα στο σπίτι.

Ποιος πληρώνει τα ταχυδρομικά τέλη για την επιστροφή προϊόντων;

Αν επιστρέψετε κάτι που οφείλεται στο ότι είναι ακατάλληλο ή δεν μπορεί να συναρμολογηθεί σωστά, θα πρέπει να καταβάλετε τα έξοδα αποστολής για να το επιστρέψει σε μας*. Αν κάποιο προϊόν φθάσει χαλασμένο ή ελαττωματικό θα κανονίσουμε να επιστρέψει στην αποθήκη μας και είτε θα μεριμνήσουμε για την αντικατάσταση του προϊόντος ή θα επιστρέψουμε την τιμή σε σας.

*Επεξεργαστείτε την επιστροφή σας εύκολα και σε βολικές τιμές:

Από την Ισπανία μπορείτε να κάνετε μια επιστροφή χρησιμοποιώντας την Punto Pack, το κόστος της ετικέτας επιστροφής ξεκινά από 4,99€.

Mondial Relay: Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για τις ακόλουθες χώρες: Βέλγιο, Γαλλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο και Μονακό, το κόστος της ετικέτας επιστροφής ξεκινάει από 7,99€.
Υπενθυμίζεται ότι η τιμή της επιστροφής εξαρτάται από το βάρος των αντικειμένων που επιστρέφονται.

GLS: αυτή η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Λετονία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και Σουηδία. Για την Ιταλία, Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spring.
Να θυμάστε ότι η τιμή της επιστροφής εξαρτάται από το βάρος των αντικειμένων που επιστρέφονται η τιμή κυμαίνεται από 7,99€.

Εάν επιστρέφετε από το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Royal Mail (Spring). Εάν ο μεταφορέας που χρησιμοποιήσατε για την αποστολή της παραγγελίας σας ήταν άλλος, το πακέτο πρέπει να αποσταλεί με δικά σας έξοδα με τον μεταφορέα της επιλογής σας.

Για πελάτες που βρίσκονται ΕΚΤΟΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε χώρες που δεν αναφέρονται παραπάνω, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την DHL, καθώς έχουμε ειδική συμφωνία μαζί τους. Με την DHL, η αποστολή σας θα αποσταλεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για οποιαδήποτε επιστροφή μπορείτε να εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής απευθείας στον ΣΥΝΔΕΣΗ.

Ποια είναι η πολιτική της εγγύησης;

Εάν εντοπίσετε ότι το προϊόν έχει κατασκευαστικό ή / και λειτουργικό ελάττωμα, θα σταλεί στην επωνυμία. Δεν περιλαμβάνονται αστοχίες που οφείλονται σε αμέλεια, χτυπήματα, ακατάλληλη χρήση ή χειρισμό, ακατάλληλη τάση, εσφαλμένη εγκατάσταση που δεν πραγματοποιείται από την εξουσιοδοτημένη τεχνική υπηρεσία όταν απαιτείται, ή υλικά που υπόκεινται σε φθορά λόγω κανονικής χρήσης. Στην περίπτωση προϊόντων υπολογιστών, η εγγύηση δεν θα καλύπτει την απομάκρυνση ιών, την αποκατάσταση προγραμμάτων για αυτόν τον λόγο ή την επανεγκατάσταση του δίσκου που προκαλείται από τη διαγραφή του. Προσφέρουμε μια υπηρεσία για τη συλλογή του ελαττωματικού προϊόντος με το κόστος μας και στη συνέχεια το στέλνουμε πίσω στη μάρκα. Ο χρόνος αναμονής θα ποικίλει ανάλογα με τον χρόνο διαχείρισης που διαθέτει η τεχνική υπηρεσία κάθε μάρκας. Σε εκείνα τα περιστατικά που δικαιολογούν τη χρήση της εγγύησης, η επιλογή θα είναι η επισκευή, η αντικατάσταση του προϊόντος, η έκπτωση ή η επιστροφή, με τους νόμιμους όρους.

Για να επεξεργαστούμε την εξουσιοδότησή σας, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

Βήμα 1: Συνδεθείτε στον λογαριασμό μου: Σύνδεση

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε Οι αγορές μου.

Βήμα 2: Επιλέξτε παραγγελία / προϊόν

Παρακαλώ κάντε κλικ με τη σειρά και επιλέξτε το κατεστραμμένο / ελαττωματικό προϊόν/ντα. Παρακαλώ επιλέξτε 4. το προϊόν δεν λειτουργεί ή είναι ελαττωματικό ως λόγος επιστροφής.

Βήμα 3: Πληροφορίες / φωτογραφίες

Για να επεξεργαστούμε την αίτησή σας, σας ζητούμε να μας δώσετε μια σύντομη περιγραφή για το ελάττωμα, καθώς και τουλάχιστον μία εικόνα, όπου μπορεί να αποδειχθεί η ζημία / βλάβη / διαφορά. Εικόνες μπορεί να προσαρτηθούν άμεσαστην φόρμα.

Βήμα 4: Διαδικασία

Από τη στιγμή που θα λάβουμε κάθε απαιτούμενη πληροφορία, θα εξετάσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν. Δεν μπορούμε να δεχτούμε παράπονα για τα ακόλουθα ελαττώματα:

- Κατεστραμμένα λόγω λανθασμένης ή έντονης χρήση.
- Αυξημένη εφίδρωση.
- Μεταφορά Χρώμα (δηλαδή τζιν που χρωματίζει κάλτσες μπλε).
- Κατεστραμμένα εξαιτίας εξωτερικούς παράγοντες, όπως η τριβή, αιχμηρά αντικείμενα ή χημικές ουσίες.
- Τα άκρα που προκαλούν σωματική δυσφορία π.χ. φουσκάλες.

Τι επιλογές επιστροφής προσφέρετε;

Σας προσφέρουμε τις ακόλουθες εταιρείες μεταφοράς για να μπορείτε να κάνετε τις επιστροφές σας, θα μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας εύκολα και σε βολικές τιμές.

Από την Ισπανία μπορείτε να κάνετε μια επιστροφή χρησιμοποιώντας την Mondial Relay/Inpost, το κόστος της ετικέτας επιστροφής ξεκινά από 4,99€.

Mondial Relay/Inpost: Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για τις ακόλουθες χώρες: Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία και Μονακό, το κόστος της ετικέτας επιστροφής ξεκινάει από 7,99€.
Υπενθυμίζεται ότι η τιμή της επιστροφής εξαρτάται από το βάρος των αντικειμένων που επιστρέφονται.

GLS: αυτή η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Λετονία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και Σουηδία. Για την Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spring.
Να θυμάστε ότι η τιμή της επιστροφής εξαρτάται από το βάρος των αντικειμένων που επιστρέφονται η τιμή κυμαίνεται από 7,99€.

Εάν επιστρέφετε από το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Royal Mail (Spring). Εάν ο μεταφορέας που χρησιμοποιήσατε για την αποστολή της παραγγελίας σας ήταν άλλος, το πακέτο πρέπει να αποσταλεί με δικά σας έξοδα με τον μεταφορέα της επιλογής σας.

Για πελάτες που βρίσκονται ΕΚΤΟΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε χώρες που δεν αναφέρονται παραπάνω, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την DHL, καθώς έχουμε ειδική συμφωνία μαζί τους. Με την DHL, η αποστολή σας θα αποσταλεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για οποιαδήποτε επιστροφή μπορείτε να εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής απευθείας στον ΣΥΝΔΕΣΗ.

Τι πρέπει να κάνω εάν το πακέτο μου παραδίδεται κατεστραμμένο ή λείπουν αντικείμενα;

Όταν γίνει η παράδοση, είναι σημαντικό να εξετάσετε το πακέτο για ενδείξεις ζημιάς, απώλειας ή κλοπής. Εάν το πακέτο είναι ανοιχτό ή/και κατεστραμμένο (η σφραγίδα ασφαλείας είναι σπασμένη) και το περιεχόμενο φαίνεται επίσης κατεστραμμένο, φροντίστε να το ανοίξετε και να ελέγξετε το περιεχόμενο μπροστά στον οδηγό παράδοσης.Εάν το περιεχόμενο είναι πράγματι κατεστραμμένο ή το πακέτο είναι ελλιπές, ο πελάτης πρέπει να αρνηθεί την παραγγελία. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για να αναφέρετε το περιστατικό. Η προφορική αναγνώριση του οδηγού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη της απαίτησής σας.

Για αντικείμενα μεγάλης αξίας, συνιστούμε να καταγράφετε βίντεο κατά το άνοιγμα του πακέτου, ώστε, εάν χρειαστεί να υποβάλλετε αίτηση αποζημίωσης για ζημιά, να μπορείτε να αποδείξετε με επιτυχία τη ζημιά ή την έλλειψη αντικειμένων. Οι αξιώσεις μπορεί να απορριφθούν εάν υποβάλλονται χωρίς φωτογραφίες ή βίντεο που έχουν ληφθεί κατά την παράδοση και δείχνουν το κατεστραμμένο πακέτο ή αποδεικνύουν την απώλεια των αντικειμένων, ή/και χωρίς αντίγραφο της έκθεσης που συμπλήρωσε ο οδηγός κατά την παράδοση, ή/και χωρίς τιμολόγιο ή απόδειξη που να δείχνει την αξία των αγαθών. Πρέπει να μας στείλετε την απαίτησή σας γραπτώς εντός 72 ωρών από την ημερομηνία παράδοσης. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ή να επεξεργαστούμε απαιτήσεις για παραδόσεις άνω των 72 ωρών. Για να υποβάλετε την καταγγελία σας, μεταβείτε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ, επιλέξτε την παραγγελία, κάντε κλικ στο Επικοινωνία και τέλος επιλέξτε την επιλογή: Έλεγξα την παρακολούθηση και έχω ένα περιστατικό με την.

Τι μπορώ να κάνω εάν η παρακολούθηση λέει ότι το πακέτο μου έχει παραδοθεί, αλλά δεν έχω το πακέτο μου;

Εάν ο αποστολέας ολοκλήρωσε την παράδοση, τότε η κατάσταση παρακολούθησης του πακέτου ή η ειδοποίηση παράδοσης θα πρέπει να υποδεικνύει πού έφυγε ο δέκτης από το δέμα. Οι αποστολές που δεν απαιτούν υπογραφή μπορούν να παραμείνουν σε ασφαλές μέρος κατά τη διακριτική ευχέρεια του ανθρώπου παράδοσης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την μπροστινή βεράντα, την πλαϊνή πόρτα, την πίσω βεράντα ή το γκαράζ.

Εάν η κατάσταση παρακολούθησης υποδηλώνει ότι ο άνθρωπος παράδοσης ολοκλήρωσε την παράδοση και έλαβε υπογραφή, το πακέτο ενδέχεται να έχει υπογραφεί από έναν γείτονα ή άλλο κάτοικο στην τοποθεσία σας. Εάν ο αποστολέας παρέδωσε το δέμα σας σε μια διαφορετική τοποθεσία, θα πρέπει να έχετε λάβει μια ειδοποίηση παράδοσης που να δείχνει πού έμεινε το δέμα (για παράδειγμα, ένα σπίτι γείτονα, σημείο παραλαβής ή ταχυδρομείο).

Ελέγξτε με άλλους στη διεύθυνσή σας, ή ίσως έναν γείτονα, για να δείτε αν κάποιος άλλος έχει παραλάβει το πακέτο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε γύρω από τις εισόδους της κατοικίας σας για το πακέτο, ιδιαίτερα σε πίσω βεράντες, θάμνους, γκαράζ, γκριλ ή άλλα μέρη που ενδέχεται να προστατεύουν το πακέτο σας από κλοπή ή καιρό. Λάβετε υπόψη ότι οι άνδρες παράδοσης μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν πλαστικές σακούλες για να προστατεύσουν το πακέτο σας από τον καιρό.

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εντοπίσετε το πακέτο, επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία παράδοσης. Οι εταιρείες παράδοσης έχουν τα εσωτερικά τους συστήματα που μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση παράδοσης.

Τέλος, εάν η εταιρεία παράδοσης επιβεβαιώσει ότι το δέμα παραδόθηκε και υποψιάζεστε ότι το πακέτο μπορεί να έχει κλαπεί από μια πολυκατοικία, το γραμματοκιβώτιο ή την πόρτα του σπιτιού σας, πρέπει να αναφέρετε την κλοπή στην αστυνομία. Στείλτε μας ένα αντίγραφο της αστυνομικής αναφοράς, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία αξίωσης με την εταιρεία παράδοσης.

Για να υποβάλετε την αξίωση, συνδεθείτε στο ΣΥΝΔΕΣΗ, επιλέξτε την παραγγελία, κάντε κλικ στην επιλογή Επαφή και τέλος επιλέξτε την επιλογή: Έχω αναθεωρήσει την παρακολούθηση και έχω ένα πρόβλημα με την αποστολή της παραγγελίας μου.

Πολιτική επιστροφών Tradeinn Marketplace

Τι είναι το Tradeinn Marketplace

Είναι η νέα πλατφόρμα διανομής του ομίλου Tradeinn. Οι καλύτερες μάρκες και οι εξειδικευμένοι πωλητές στην αγορά παραθέτουν τον κατάλογο των προϊόντων τους, ώστε να έχετε πρόσβαση στις καλύτερες προσφορές σε αθλητικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικά είδη, μόδα, παιδικά προϊόντα και προϊόντα οικιακής χρήσης. Στόχος μας είναι να βρείτε όλα όσα ψάχνετε σε ένα μέρος στην καλύτερη τιμή. Στο Tradeinn Marketplace θα βρείτε χιλιάδες νέα προϊόντα με την εμπιστοσύνη της Tradeinn. Smart Shopping!

Επιστροφές Tradeinn Marketplace

Μπορείτε να κάνετε μια επιστροφή μέσω του Tradeinn Marketplace, εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχει τοποθετηθεί. Συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ, τεκμηρίωσης και συσκευασίας, διαφορετικά το αγαθό θα υποστεί απόσβεση. Υπενθυμίζεται στους πελάτες μας ότι συνιστάται η συσκευασία να είναι σε άριστη κατάσταση. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία της επιστροφής σας, μπορείτε να την επεξεργαστείτε από την ενότητα Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ακολουθώντας αυτά τα βήματα:
1. Συνδεθείτε στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ.
2. Επιλέξτε το αντικείμενο που θα επιστραφεί και κάντε κλικ στο Return the item.
3. Αφήστε ένα μήνυμα στον πωλητή με τον λόγο για την επιστροφή του προϊόντος.
4. Ο πωλητής θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω email εντός 2 εργάσιμων ημερών με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος. Θα λάβετε ένα αντίγραφο αυτού του email στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ.

Όροι επιστροφής

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποιο από τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός των ημερών που έχει ορίσει ο πωλητής για την επιστροφή του προϊόντος. Κάθε πωλητής έχει τη δική του πολιτική επιστροφών. Μπορείτε να το ελέγξετε στη σελίδα του πωλητή τους. Πρέπει να ενημερώσετε τον πωλητή ότι θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, δεν μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα τον πωλητή. Εάν ο πωλητής δεν σας απαντήσει εντός 2 εργάσιμων ημερών, μπορείτε να ανοίξετε ένα περιστατικό και εάν σε 5 εργάσιμες ημέρες δεν επικοινωνήσει μαζί σας, θα επικοινωνήσουμε με τον πωλητή για να επιλύσουμε το συμβάν.

Επικοινωνήστε με τον πωλητή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή μέσω του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ μόλις υποβάλετε μια παραγγελία. Απλώς μεταβείτε στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ και πληκτρολογήστε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στην ενότητα "επικοινωνήστε με τον πωλητή", μπορείτε να αφήσετε το ερώτημά σας. Ο πωλητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.