Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Dierenbenodigdheden

Dierenbenodigdheden

Vind een breed scala aan Dierenbenodigdheden-producten voor huis, tuin & doe-het-zelf. Ontdek de beste deals bij bricoinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Dierenartikelen

Merken in Dierenartikelen

Welke uitrusting heb ik nodig voor mijn huisdier?

Kooien en transport

Het kiezen van de juiste kooi voor uw huisdier is cruciaal voor hun comfort, veiligheid en welzijn. De kooi moet ruim genoeg zijn voor uw huisdier om comfortabel te kunnen bewegen, zich uit te rekken en op te staan zonder beperkingen. Houd rekening met de huidige grootte van uw huisdier en de potentiële groei, indien van toepassing. Adequate ventilatie is cruciaal om de circulatie van verse lucht in de kooi te behouden. Zoek naar kooien met goede ventilatiegaten of gaaspanelen. Zorg ervoor dat de kooi toegankelijke deuren heeft zodat u uw huisdier gemakkelijk kunt bereiken. Meerdere deuren kunnen het gemakkelijker maken om met uw huisdier om te gaan en ermee om te gaan.

Netheid en hygiëne

Het handhaven van reinheid en hygiëne voor uw huisdieren is essentieel voor hun gezondheid en welzijn. Regelmatige verzorging is cruciaal voor huisdieren met vacht of veren. Het borstelen van hun vacht helpt vuil en los haar te verwijderen en voorkomt klitten. Bovendien helpt verzorging bij het verspreiden van natuurlijke oliën en houdt het hun huid gezond. De frequentie van het verzorgen hangt af van het ras en het vachttype van het huisdier. Huisdieren zoals honden kunnen af en toe een bad nodig hebben om hun vacht schoon en geurvrij te houden. Gebruik huisdierspecifieke shampoos die zacht zijn voor hun huid. Voor gekooide huisdieren, zoals vogels, konijnen of knaagdieren, maak hun verblijven regelmatig schoon. Als je katten hebt, houd de kattenbak dan schoon door dagelijks de kattenbakvulling op te scheppen en de kattenbakvulling regelmatig te verschonen om geurtjes en ophoping van bacteriën te voorkomen.

Halsbanden, riemen en harnassen

De beste halsbanden, lijnen en harnassen voor uw huisdieren zijn afhankelijk van verschillende aspecten, waaronder het ras, de afmetingen, de aard en het fysieke trainingsniveau van uw huisdier. Een halsband of riem is een tailleband gemaakt van leer, nylon of ander identificerend materiaal dat aan de halsband is bevestigd.

Speelgoed en spelletjes

Speelgoed en spelletjes zijn geweldig voor de mentale stimulatie van uw huisdier en om verveling te voorkomen. Huisdieren hebben speelgoed nodig om mentale stimulatie te geven, goed kauwen mogelijk te maken en te werken als essentiële hulpmiddelen bij het veranderen van manieren.

Meer over huisdieren:
Meer over huisdieren zijn onder meer dierenhokken, voeder en drinkbakken, aquaria en terraria, omheiningen en parken, veiligheid, kleding en aanvullingen, en bedden . Je kunt deze dingen van deze merken kopen: Edm , Trixie , Bosch , Prosperplast , Nayeco , Masso , Royal Canin .